BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,93
ALTIN 2.433,96
HABER /  GÜNCEL

İstanbul hava durumu bu gece bastıracak!

İstanbul hava durumu son tahminleri meteorloji açıkladı. Bugünden itibaren sıcaklık sert düşecek yarın kar yağışı görülecek. Peki yarın yani 30 aralık çarşamba günü okullar tatil olur mu gözler valilik kararında.

Abone ol

İSTANBUL hava durumu yeni tahminler korkuttu. Bugün sıcaklıklar aniden düşüyor yarın yoğun kar yağışı etkili olacak. Peki 31 aralık çarşamba yani yarın İstanbul'da okullar tatil olur mu, gözler tatil kararı için valilik kararında.

Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra İstanbul, Yalova, Kocaeli ve Sakarya çevreleri ile Kırklareli'nin kıyı kesimlerinin, akşam saatlerinden sonra bölgenin doğusu ile Kırklareli ve Tekirdağ çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin tahmin ediliyor. Sıcaklıkta önemli bir değişiklik beklenmiyor. Rüzgar Kuzey ve Kuzeydoğu yönlerden orta kuvvette, öğle saatlerinden itibaren kuvvetlice (30-60 km/s) olarak esmesi bekleniyor.

İSTANBUL HAVA DURUMU YARIN KAR GELİYOR!

İstanbul yılbaşına yoğun kar yağışı altında girecek. 30 Aralık çarşamba yani yarın başlayacak olan kar yağışı, 31 Aralık yılbaşı gecesi ile 2016 yılının ilk günü olan 1 Ocak cuma günü etkisini artırarak devam edecek.

İstanbul için 5 günlük hava raporu tahmini

İSTANBUL hava durumu için meteoroloji günler önceden alarm verdi. Yarın sıcaklık birden düşecek yoğun kar yağışı bekleniyor.