BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 35,00
ALTIN 2.426,64
HABER /  MEDYA

Ahmet Kekeç: Tabii ki yürüyüşü yeter

Ahmet Kekeç, bugünkü yazısında Erdoğan'a 'yürüyüşünüz yeter' diyen ünlü romancıyı gündeme getiren Ahmet Hakan'ı 'arsız tetikçi' ilan etti.

Abone ol

Edebiyatçı Rasim Özdenören'in Cumhurbaşkanı Erdoğan için söylediği 'kısa konuşmak istiyorum, Sayın Cumhurbaşkanım yürüyüşünüz yeter' sözü konuşulmaya devam ediyor.

Ahmet Hakan'ın Özdenören'i eleştirdiği dünkü yazısına cevap Star gazetesi yazarı Ahmet Kekeç'ten geldi.

Kekeç, "Arsız tetikçi" dediği Hakan'ın Deniz Baykal için söylediği “Konuşması hakikaten şahaneydi, hakikaten mükemmeldi, hakikaten ikna ediciydi" sözlerini köşesine taşıdı.

'AHMET HAKAN ÇIKARA DAYALI YAZIYOR' İDDİASI

Hakan'ın yazılarındaki övgü ve yerginin hesaba dayalı olduğunu savunan yazar, yazısına şöyle devam ediyor:

"Birini övüyorsa, kendisine “öyle yap” buyurulduğu yahut gizli ortağı bulunduğu “kardeşler şirketi”nin bekasını düşündüğü için övüyordur. (“Kaldırımlar pırıl pırıl... Adeta bal dök yala... Mükemmel bir belediyecilik örneği...” yazısı bu şahsa aittir. Övülen belediyeler, aynı zamanda kardeşler şirketiyle iş yapan belediyelerdir.)Birini yeriyorsa, yine kendisine “öyle yap” buyurulduğu yahut gizli ortağı bulunduğu kardeşler şirketinin çıkarlarını tehlikede gördüğü için yeriyordur."

Ünlü romancı Rasim Özdenören için "Bir garip devlet memuru emeklisidir. Siyasetçilerden, hele Erdoğan’dan nasıl bir beklentisi olabilir ki? Devletten ihale almamıştır; almaz... Kamuyla iş yapan şirketlere sahip değildir; böyle işleri bilmez." diye yazan Kekeç, yazısını böyle tamamlıyor:

"Sen önce Rasim Bey’in tırnağı ol... Ne güzel söylemiş usta... “Yürüyüşünüz yeter Sayın Cumhurbaşkanım...”