BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Ankara hava durumu yarın kar var!

Ankara hava durumu için kritik tahmin meteoroloji açıkladı. Bu geceden itibaren kar yağışı görülecek. Yer yer etkisini arttıracak olan kar yağışı yarın daha da etkili olacak. Peki kar yağışı okulları tatil ettirir mi?

Abone ol

Ankara hava durumu son tahminleri meteoroloji açıkladı kar geliyor. Yarın yani 30 Aralık Çarşamba günü kar yağışı etkisini arttıracak iç kesimlerde don ve buzlanma var. Peki yarın yani 30 aralık çarşamba okullar tatil olur mu, gözler Ankara Valiliği'nde.

ANKARA HAVA DURUMU SICAKLIK SERT DÜŞÜYOR!

Ankara için meteoroloji son tahmimleri açıkladı. Bugünden itibaren sıcaklıklar sert düşüyor. Bölge genelinin parçalı ve çok bulutlu, kuzey kesimlerin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların; öğle saatlerinden itibaren Düzce, Zonguldak, Bartın çevrelerinde yağmur, akşam saatlerinden sonra ise, Düzce, Zonguldak, Bartın, Bolu ve Karabük çevrelerinde kar bekleniyor. Bölgenin iç kesimlerinde yer yer yoğun olmak üzere sis ve pus hadisesi ile birlikte buzlanma ve don olayı bekleniyor.

Ankara için 5 günlük hava raporu

ANKARA hava durumu bugün sabah saatlerinden itibaren soğuk hava etkili olacak. Sıcaklık birden düşecek. İç kesimlerde don ve buzlanma görülebilir.