BIST 9.456
DOLAR 32,60
EURO 34,81
ALTIN 2.495,47
HABER /  GÜNCEL

Hava durumu okulları tatil ettirecek kar geliyor!

Hava durumu son tahminleri özellikle İstanbul ve Ankara için fena! Meteoroloji tarih verdi yarın, yani 30 Aralık çarşamba yoğun kar yağışı var. Peki yarın okullar tatil olur mu gözler valiliklerin kararlarında.

Abone ol

İSTANBUL , Ankara, Bursa, Kocaeli, Eskişehir, Samsun, Afyon, Düzce ve Balıkesir hava durumu son tahminlere göre fena! Şiddetli kar yağışı için meteoroloji tarih verdi. Yarın yani 30 Aralık çarşamba günü şiddetli kar yağışı bekleniyor. Peki şiddetli kar yağışı yarın okulları tatil ettirir mi gözler valiliklerin kararlarında.

YARIN YOĞUN KAR GELİYOR BU İLLERE AMAN DİKKAT!

Yapılan son değerlendirmelere göre; Yurdun kuzeybatı kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra İstanbul, Yalova, Kocaeli, Sakarya, Düzce, Zonguldak ve Bartın çevreleri ile Kırklareli ve Kastamonu'nun kıyı kesimlerinin, akşam saatlerinden sonra Marmara'nın doğusu, Batı ve Orta Karadeniz ile Kırklareli, Tekirdağ, Balıkesir, Kütahya ve Giresun çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

YILBAŞI HAVA DURUMU NASIL?

Kar yağışı bu illere yenilerini ekleyerek perşembe ve cuma günü daha da geniş bir kesimde görülecek. 31 Aralık perşembeyi 01 ocak 2016 yılına bağlayan gün ve gece de kar yağışı devam edecek. Yılbaşında Türkiye'nin büyük bir kısmı kar yağışı altında olacak. 

CUMARTESİ YURDU TERK EDİYOR

Cumartesi günü, yağışlı sistemin Marmara'nın doğusu, Karadeniz, İç Anadolu'nun doğusu, Doğu Anadolu ile Güneydoğu Anadolu'nun doğusunda etkili olduktan sonra yurdu terk etmesinin beklendiğini belirten uzmanlar, "Hava sıcaklıklarının çarşamba gününden itibaren ülkemiz genelinde hissedilir derecede (8-15 derece) azalacağı tahmin ediliyor. Ülkemizde beklenen kar yağışları ve soğuk hava nedeniyle başta ulaşımda aksamlar olmak üzere buzlanma, don ve sağlık sorunları gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir" uyarısında bulundu. 

İSTANBUL HAVA DURUMU YARIN KAR GELİYOR!

İstanbul yılbaşına yoğun kar yağışı altında girecek. 30 Aralık çarşamba yani yarın başlayacak olan kar yağışı, 31 Aralık yılbaşı gecesi ile 2016 yılının ilk günü olan 1 Ocak cuma günü etkisini artırarak devam edecek.

İstanbul için 5 günlük hava raporu tahmini

İSTANBUL hava durumu için meteoroloji günler önceden alarm verdi. Yarın sıcaklık birden düşecek yoğun kar yağışı bekleniyor.

ANKARA HAVA DURUMU SICAKLIK SERT DÜŞÜYOR!

Ankara için meteoroloji son tahmimleri açıkladı. Bugünden itibaren sıcaklıklar sert düşüyor. Bölge genelinin parçalı ve çok bulutlu, kuzey kesimlerin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinden itibaren Düzce, Zonguldak, Bartın çevrelerinde yağmur, akşam saatlerinden sonra ise, Düzce, Zonguldak, Bartın, Bolu ve Karabük çevrelerinde kar bekleniyor. Bölgenin iç kesimlerinde yer yer yoğun olmak üzere sis ve pus hadisesi ile birlikte buzlanma ve don olayı bekleniyor.

Ankara için 5 günlük hava raporu

ANKARA hava durumu bugün sabah saatlerinden itibaren soğuk hava etkili olacak. Sıcaklık birden düşecek. İç kesimlerde don ve buzlanma görülebilir.

BALIKESİR İÇİN KORKUTAN KAR UYARISI!

Balıkesir için meteoroloji uyardı. Sıcaklıklar birden düşecek özellikle 31 Aralık çarşamba günü kar yağışı görülecek.

Balıkesir için 5 günlük hava durumu raporu

BALIKESİR hava durumu korkutan tahmin meteoroloji açıkladı. Bu geceden itibaren sıcaklıklar aniden düşüyor kar yağışı başlayacak.

ESKİŞEHİR YARIN KAR GELİYOR!

Bölge genelinin parçalı, zamanla çok bulutlu, Bursa Bilecik çevrelerinin akşam saatlerinden; Eskişehir ve Kütahya çevrelerinin ise gece saatlerinden itibaren yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların akşam saatlerinde yağmur, gece saatlerinden itibaren iç ve yüksek kesimlerde karlakarışık yağmur ve kar şeklinde görüleceği tahmin ediliyor.

Eskişehir için 5 günlük hava raporu

ESKİŞEHİR hava durumu gece saatlerinde kar yağışı etkili olacak. İç bölgelerde ise buzlanma ve don olayları görülecek.