BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

İşitme engelliler salonu coşturdu

Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında Kars'taki özel bir rehabilitasyon merkezi öğrencilerinin 'kolbastı' gösterisi beğeni topladı.

Abone ol

Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında Özel Eğitim Okulları Özel Ayçare Rehabilitasyon Merkezi tarafından düzenlenen müzik eğlence programlarında bedensel ve zihinsel engelli öğrenciler hünerlerini sergiledi.

Özürlü olmanın başarıya engel olmadığını bir kez daha gözler önüne seren öğrenciler, normal insanlarla aynı olduklarını bir kez daha kanıtladılar. İşitme engelli 5 kız öğrencinin sahnede ortaya koyduğu kol bastı şovu izleyenlerin takdirini topladı.

Halk Eğitim Merkezi Salonu'nda yapılan etkinliklerde sahneye çıkan işitme engelli öğrencilerin kol bastı oyununu oynaması izleyenleri coşturdu. İşitme engelli olmalarına rağmen, müziğin ritmine ayak uyduran 5 kız öğrencinin oyunu kusursuz oynaması programı izleyenlerin büyük beğenisini kazandı. Öğrencilerin birbirinden güzel figürleri salonda bulunanları yerlerinden oynattı.

 Okul yetkilileri, birçok öğrencilerinin özürlü olmalarına rağmen çok yetenekli olduklarını, ancak bunların eğitimle ortaya çıktıklarını belirttiler.