BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,92
ALTIN 2.422,33
HABER /  MAGAZİN

Işın Karaca'nın eski eşi Sedat Doğan kimdir ikinci kez tutuklandı

Daha önce hırsızlıktan dolayı Brezilya'da tutuklanan, Işın Karaca'nın eski eşi Sedat Doğan, ikinci kez. Bir kadını gasp eden Sedat Doğan'a ağır yaptırımlar uygulanacak. Peki Işın Karaca'nın eski eşi Sedat doğan kimdir detayları haberimizde...

Abone ol

Işın Karaca, kızı dışında bu evliliğinden çok pişmandır. Çünkü kızı Mia'nın babası Sedat Doğan, Brezilya'da ikinci kez tutuklandı. Daha önce hırsızlıktan dolayı tutuklanan Sedat Doğan, serbest bırakılmıştı ama rahat durmadı. Bu kez bir kadını gasp ettiği iddia edilen Sedat Doğan, tutuklandı. Peki Sedat Doğan neden Brezilya'dan dönmedi... Işın Karaca'nın olaylı eski eşi Sedat Doğan kimdir, detayları haberimizde...

SEDAT DOĞAN KİMDİR? 1980 yılında İstanbul’da doğdu. Küçük yaşlardan beri fotoğrafçılığa ilgi duyan Seda Doğan’ın moda yolculuğu 12 yaşındayken kuzeninin tasarladığı çantaları Samatya’da turistlere satarak başladı. Hem eğitim hem de iş hayatına devam eden Sedat Doğan, Beyoğlu’nda birçok ünlü markanın mağazasında tezgâhtarlık yaptı. Vintage ve dönem konstümleri mağazasını ekonomik kriz nedeniyle kapattıktan sonra moda editörü asistanlığı yaptı. Çok sayıda dergi ve Türkiye'nin önde gelen moda markaları ile çalışma fırsatı buldu. Kariyeri boyunca ünlü isimlerle çalışan Sedat Doğan, Okan Bayülgen’in hazırlayıp sunduğu Disko Kralı adlı talk şov programında görev aldı. 2010 yılında hayatını şarkıcı Işın Karaca ile birleştirdi. Bu evlilikten Mira adında bir kız çocukları olan çift, sancılı bir sürecin ardından 2013 yılında kesin olarak boşandı.

NEDEN TUTUKLANDI? Ayrılığın ardından Doğan’ın adı hırsızlık ve dolandırıcılık olaylarıyla anıldı. Sedat Doğan'ın başta eski eşi Işın Karaca olmak üzere bir çok ünlü şarkıcıyı dolandırdığı iddia edilmişti.  

Daha önceki tutuklanmasında annesi canlı yayında sinir krizi geçiren Sedat Doğan'ın bilerek dönmediği idda edilmişti. Ağlayarak evladına kavuşmak istediğini dile getiren anne, Sedat Doğan'ın hiçbir tedaviye karşılık vermediğini söylemişti.

İREM DERİCİ DE ESKİ AŞKLARINDAN; Sedat Doğan ünlüler dünyasından sadece Işın Karaca ile değil hastaneye düşen İrem Derici ile de aşk yaşamıştı.