BIST 10.282
DOLAR 32,22
EURO 34,72
ALTIN 2.448,75
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

İşimizi yapmaya devam edeceğiz!

Buradaki konuşmasına Hekimoğlu türküsünü söyleyerek başlayan Bakan Şahin, vatandaşların bayramını kutladı.

Abone ol

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, ''Biz işimizi yapmaya devam ediyoruz, hep beraber, 75 milyon Türkiye, iyiliklere anahtar, kötülüklere, şerlere kilit olmaya devam edeceğiz'' dedi.Kurban Bayramı dolayısıyla Ordu'da bulunan Bakan Şahin, Ünye ilçesi Kumarlı köyünde İl Özel İdaresi'nce yapılan konkasör tesisi açılışına katıldı.

İl Özel İdaresi'nin yaptığı çalışmalar hakkında bilgi veren Şahin, şöyle devam etti:

''İnsanların hedefleri küçükse o, sözlere yansır, küçük konuşurlar. İnsanların niyetleri karışıksa o, niyetlerine yansır. Yerini, yurdunu, yönünü zaman zaman kaybeder ama insanların niyeti temiz, hedefleri de büyükse bu sefer cömertçe, zengin demeden, fakir demeden, köylü, şehirli demeden herkesin elinden tutar, gönlünü açar, birlikteliği oluşturur. Sonuç olarak da bugünkü eserde olduğu gibi büyük eserleri gerçekleştirme hedefine ulaşır. Gönül ister ki her yerde insan olsun, her yerde insan yaşasın. Ancak gönül aynı zamanda ister ki herkes her yerde insanların temel ihtiyaçlarının karşılandığı bir yerde yaşasın. Bu da lafla, söz dalaşı ile hiç olmuyor. Bu, çalışmayla, anlamayla oluyor. Bugünkü mücadele de KÖYDES mücadelesi, köyde yaşayan insanların da sağlık hizmetine muhtaç olduğunu bilme mücadelesidir.''

İYİLİKLERE ÖNCÜ OLACAĞIZ

Bakan Şahin, hep birlikte güzel işler yapmaya devam edeceklerini vurgulayarak, ''Biz bilerek yanlışa alet olmadık, olmayacağız. Biz iyiliklere öncü olacağız. Biz işimizi yapmaya devam ediyoruz, hep beraber, 75 milyon Türkiye, iyiliklere anahtar, kötülüklere, şerlere kilit olmaya devam edeceğiz'' diye konuştu.

Bakan Şahin'in konuşmasının ardından dua edilerek tesisin açılışı yapıldı.

Açılışa Bakan Şahin'in yanı sıra Ordu Valisi Orhan Düzgün, Giresun Valisi Dursun Ali Şahin, AK Parti Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal ve çok sayıda vatandaş katıldı.