BIST 10.083
DOLAR 32,39
EURO 34,80
ALTIN 2.439,86
HABER /  SPOR

İşçiler Seyrantepede ayaklandı

Seyrantepe'de inşaatı devam eden stadyum inşaatında çalışan işçilerin 15 gündür sürdürdükleri eylem, bugün yeni bir boyut kazandı.

Abone ol

Seyrantepe'de inşaatı devam eden stadyum inşaatında çalışan işçilerin 15 gündür sürdürdükleri eylem, bugün yeni bir boyut kazandı.

Seyrantepe'de inşaatı devam eden stadyum inşaatında çalışan işçilerin 15 gündür sürdürdükleri eylem, bugün yeni bir boyut kazandı. Daha önce yüklenici firmanın sahibi Eren Talu aleyhine eylemler gerçekleştiren işçiler, bugün Galatasaray bayrağını indirdi.

Edinilen bilgiye göre, paralarını alamadıkları için eylem yapan işçiler, bugün de eylemlerine devam etti. Bugüne kadar yüklenici firmanın sahibi Eren Talu aleyhine eylemler gerçekleştiren çalışanlar, bugün gönderde bulunan Galatasaray Spor Kulübü'nün bayrağını indirdi.
Stat önünde büyük bir ateş yakan işçiler, kulüp yetkililerinin artık konuya el atması gerektiğini dile getirdi. Eren Talu'nun kendilerini kandırdığını ve bugün yarın diyerek paralarını vermediğini öne süren işçiler, "3 aylık maaşlarımız hala ödenmedi. 15 gündür bizi oyalıyorlar. Buradan kulüp yetkililerini uyarmak için bayrağı aşağı indirdik." dedi.

Polisin güvenlik önlemi aldığı eylemde işçiler, paralarının ödenmemesi durumunda daha büyük eylemler yapacakları uyarısında bulundu.
İşçilerin yaktığı ateşten yükselen siyah dumanlar nedeniyle TEM Otoyolu'nda trafiğin aksadığı gözlendi.