BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  BİLİM - TEKNOLOJİ

iPhone 7S öyle bir özellikle geliyor ki bu müthiş....

iPhone 7S bomba bir özellikle piyasaya çıkacak. iPhone 7S'ler kablosuz olarak kendilerini şarj edebilecekler. 2018 yılında ise iphone 8 tüketicinin elinde olacak.

Abone ol

2016'nın sonbahar döneminde beklenen iPhone 7'nin, Johnny Lve imzalı yepyeni bir tasarıma ve güncellenmiş A10 işlemciye sahip olacağı tahmin ediliyor. 

iPhone 7S ise farklı değişim ile gelerek bomba bir etki yaratmaya çalışacak. Bu yenilik iPhone 7S’in tamamen kablosuz şarj etme özelliği olacağı iddiası.

IPHONE 7 EKRANI PIXES EYES LCD PANEL

Apple’ın uzun yıllardır partnerlik içerisinde olduğu Japan Display (JDI), yeni nesil LCD ekran panelini duyurdu. Firmanın yeni nesil Pixel Eyes LCD paneli, önemli iyileştirmelere sahip. Bu iyileştirmeler tam olarak Apple’ın aradığı yenilikler. Dolayısıyla iPhone 7 ekranı olarak yeni nesil Pixel Eyes LCD panelini gösterebiliriz.

iPhone 7 ekranı olacağı düşünülen bu yeni ekran, 0.8 mm kalınlığındaki zorunlu çerçeve alanını 0.5 mm’ye indiriyor. Bu aradaki fark, cihazın kasa yapısında daha büyük bir incelmeye sebep olabilir. Panel aynı zamanda ilk nesline göre daha ince üretilebiliyor. Bununla beraber dokunma hassasiyeti konusunda önemli bir artış söz konusu. 2 mm kalınlığındaki hassasiyet artık 1 mm ve bu daha kaliteli bir ekran anlamına geliyor. Panel ile ilgili olarak JDI, suya dayanıklılık konusuna da vurgu yapıyor. Bu iddia da su geçirmez iPhone söylentilerini akıllara tekrar getiriyor.

IPHONE 7 ÇİFT HOPARLÖR İLE ÇIKACAK

iPhone 7 ve iPhone 7S telefonları çift hoparlör özelliği ile gelecekler. Yeni telefonlarda ekranda da iyileştirme olacak.

AppleInsider isimli sitenin haberine göre, iPhone 7 çift hoparlör ise gelecek. Cihazın alt yüzeyinde sağa ve sola yerleştirilecek olan hoparlörler, Beats imzası taşıyacak. Geçtiğimiz dönemde Beats’i satın alan Apple, ses konusunda en önemli adımını burada atacak.

Bilindiği üzere iPhone 5 modelinden bu yana Apple ses çıkışını cihazın altında sol tarafa yerleştiriyor. Standart 3.5 mm ses çıkışı kullanan Apple artık bu porttan vazgeçecek. Bu iddia aslında yeni sayılmaz çünkü geçtiğimiz ay da gündeme gelmişti. Hem cihazı daha fazla inceltmek hem çift hoparlör yerleştirmek adına 3.5 mm portu iPhone 7’de göremeyebiliriz.

2018 YILINDA IPHONE 8 GELİYOR

2018 yılında görülmesi beklenen iPhone 8’in ise OLED ekranı ve kırılmaya karşı dayanıklı gövdesiyle ses getirmesi bekleniyor.

Telefon piyasasında ayrı bir yeri olan Apple, IPhone’un satışlarını yükseltmek için önümüzdeki birkaç yılın planını hazırladı. Apple'ın paylaştığı verilerde en çok dikkat çeken unsurlardan birisi, iPhone kullanıcılarının yalnızca yüzde 40'lık bir bölümünün daha geniş ekranlı bir teelfona geçmeyi tercih etmesiydi.