BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,98
ALTIN 2.423,52
HABER /  MAGAZİN

İpek Tanrıyar madenci oldu

Ünlü sunucu İpek Tanrıyar, Uluslararası Kilimli Kültür Sanat Spor Festivali'nin son akşamında sahneye madenci kıyafeti ile çıktı.

Abone ol

Yüzü kömür içinde sahneye çıkan Tanrıyar, vatandaşlara cebinden çıkardığı kömürleri attı.

Zonguldak’ın Kilimli beldesinde belediye tarafından bu yıl 13.’sü düzenlenen Uluslararası Kilimli Kültür Sanat Spor Festivali ve Kabotaj Bayramı’nda sunuculuk yapan İpek Tanrıyar, festivalin son akşamında sahneye madenci elbisesi ile çıktı.

Festivalin son günü Türkiye Taşkömürleri Kurumu (TTK) Karadon Müessese Müdürlüğünde eksi 460 koduna inen Tanrıyar, ocakta elleriyle kazarak çıkardığı kömürleri cebine koydu. Akşam konser saatinde madenci elbiseleri ile yerde oturup gazetecilerle sohbet eden Tanrıyar, cebinden kömür çıkararak tanıdıklarına, “Kömür vereyim mi?” diye sordu. Kendisinde çok kömür olduğunu söyleyen Tanrıyar, “Burada 20 tane madenim var. Çok var bunlardan bende” dedi.

Daha sonra sahneye çıkan Tanrıyar, cebinden kömürleri çıkararak, “TTK kömürü, tescilli kömür. Gördüğünüz gibi pırıl pırıl kara elmas. İstiyor musunuz? Bakın 470 metreden çıkardım. Çok kıymetli” diyerek elindeki kömürleri tek tek vatandaşlara attı.
Kilimli Belediye Başkanı Dr. Seçkin Özdemir, İpek Tanrıyar’a gecenin sonunda plaket ve madenci heykeli hediye etti.