BIST 10.170
DOLAR 32,37
EURO 34,70
ALTIN 2.390,46
HABER /  DÜNYA

İntihar iddasına 2 tutuklama

Bursa’nın Gemlik ilçesinde 15 yaşındaki K.O. isimli genç kızın ölümü ile sonuçlanan olayın ardından başlatılan soruşturmada 2 kişi tutuklana...

Abone ol

Bursa’nın Gemlik ilçesinde 15 yaşındaki K.O. isimli genç kızın ölümü ile sonuçlanan olayın ardından başlatılan soruşturmada 2 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Edinilen bilgiye göre, ilçe merkezindeki bir alışveriş merkezinin teras katından atlayarak intihar ettiği öne sürülen K.O.’nun olayını soruşturan ilçe emniyet müdürlüğü asayiş bürosu dedektifleri, genç kızın görüştüğü isimler üzerinde yaptıkları araştırma sonrası Ali S. (20) isimli genci gözaltına aldı.
Genç kızın cenazesinin kaldırıldığı saatlerde ilçe emniyet müdürlüğünde ifadesi alınan ve adliyeye sevk edilen Ali S.’nin ifadeleri üzerine arkadaşı Ozan Ç. (21) de savcının talimatı ile gözaltına alınarak adliyeye getirildi. Burada nöbetçi savcının ifadelerini aldığı her iki zanlı, sevk edildikleri mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Zanlıların "uyuşturucu hap kullandırtmak" ve "küçük yaştaki kız çocuğuna cinsel istismar"dan tutuklandığı öğrenildi.
Öte yandan soruşturmanın genişletilerek sürdürüldüğü, genç kızın kendisini boşluğa bırakmadan önce kullandığı öne sürülen Bonzai adlı uyuşturucunun ilçede kullanımı ve satışı ile alakalı yeni gözaltıların olabileceği öne sürüldü.
(İHA)