BIST 9.684
DOLAR 32,51
EURO 34,81
ALTIN 2.428,32
HABER /  GÜNCEL

İntihar etmek için çatıya çıktı ama...

Bursa'daki eşinin kirayı ödeyemediği için evden atılacağını öğrenen Düzgün Taşkın, Antalya'da 12 katlı binanın çatısına çıkarak intihar girişiminde bulundu.

Abone ol

Bursa'daki eşinin kirayı ödeyemediği için evden atılacağını öğrenen Düzgün Taşkın, Antalya'da 12 katlı binanın çatısına çıkarak intihar girişiminde bulundu. Bir ara ellerini havaya kaldırarak, 'Allahım kiramı ödememe yardım et' diye dua eden Taşkın, ikna edilerek çatıdan indirildi.

Olay, saat 11.00 sıralarında Muratpaşa Meltem Mahallesi 8'inci Cadde'deki Etmen Sitesi F Blok'ta meydana geldi. İş bulmak için Bursa'dan Antalya'ya gelen Düzgün Taşkın, geçici olarak Beachpark'ta yevmiyeli işçi olarak işe başladı. Bu sabah telefonla görüştüğü eşinin, 'Ev kirasını ödeyemediğimiz için ev sahibi bizi çıkarıyor' demesi üzerine bunalıma giren Düzgün Taşkın, 16 yıldır atıl durumda bulunan 12 katlı binanın çatı katına çıktı.

ÇATIDA DUA ETTİ

Çevredekilerin ihbarı ile olay yerine gelen polisler, Düzgün Taşkın'ı ikna etmek için çatıya çıktı. Polislere 300 TL'lik ev kirasını ödeyemediği için zor durumda olduğunu söyleyen Taşkın, zaman zaman ayaklarını çatıdan sarkıttı. Bir ara ellerini havaya kaldırarak 'Allahım ne olur ev kiramı ödememe yardım et' diye dua da eden Taşkın, yaklaşık yarım saat sonra ikna edilerek çatıdan indirildi. Taşkın, daha sonra ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.