BIST 10.555
DOLAR 32,25
EURO 35,00
ALTIN 2.477,28
HABER /  GÜNCEL

İntihar eden kocaya şok sözler

8 katlı binanın çatısına çıkıp intihara kalkışan kocasına kadının söylediği sözler şaşkınlık yaşattı!

Abone ol

Trabzon'da 8 katlı binanın çatı katına çıkan 40 yaşındaki Hamza K. intihara kalkıştı.

Hamza K.'yı polis megafonuyla 'Baba aşağı in!' diye seslenen 7 yaşındaki oğlu intihardan vazgeçirdi.

Olay bugün saat 14.45 sıralarında Soğuksu Mahallesi Kader Sokak'ta meydana geldi. Ailevi sorunları olduğu öğrenilen Hamza K., yapımı devam eden 8 katlı apartmanın çatı katında çıkarak intihar etmek istedi.

Olay yerine gelen polisler güvenlik önlemi aldı, itfaiye ekipleri de binanın önüne şişme yatak açtı. Hamza K.'nın konuşmak için eşini istediği, gelmemesi halinde intihar edeceğini söylemesi üzerine polis harekete geçti.

Eşinden ilginç tepki

Olay yerine gelen Hamza K.'nın eşi önce intihar girişimini görüntüleyen gazetecilere tepki gösterdi ardından eşine kızdı.

Eşini binanın çatısında gören kadın, sinirlerine hakim olamayarak ağır sözler söyledi. Eşine oldukça sinirli olduğu gözlenen kadın;'Hamza diyorum sana! Ne işin var senin orada? Kim çıkartmış bunu inşaata?Bekçisi yok mu buranın?Allahım, bu kadar salak insan olamaz! Dengesiz! Allah cezanı versin senin! Gerizekalı, beyinsiz! Hiç korkmayın o birşey yapmaz...' dedi.

'Baba aşağı in'

Bu arada, 7 yaşındaki oğlunun polis aracından, 'Baba, aşağı in' şeklinde seslenmesi üzerine Hamza K. intihardan vazgeçti ve polis merkezine getirildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.