BIST 10.740
DOLAR 32,21
EURO 34,99
ALTIN 2.507,12
HABER /  DÜNYA

EFSANE GERİ Mİ DÖNÜYOR?

İngiliz yayın kuruluşu BBC’nin haberine göre, Galatasaray’ın eski kalecisi Mondragon futbola başladığı kulüp olan Deportivo Cali kulübünde g...

Abone ol

İngiliz yayın kuruluşu BBC’nin haberine göre, Galatasaray’ın eski kalecisi Mondragon futbola başladığı kulüp olan Deportivo Cali kulübünde gösterdiği başarılı performansla gelecek yıl Brezilya’da yapılacak olan Dünya Kupası’na göz kırpıyor.
Haberde 42 yaşında olan Mondragon’un Arjantin, İspanya, Fransa, Türkiye, Almanya, ABD gibi ülkelerde kalecilik yaptığı ifade edilirken aradan 20 yıl geçmesine rağmen halen Kolombiya Milli Takımı’nın kadrosunda yer alan Mondragon’un David Ospina’nın yedeği olarak şans beklediği ifade ediliyor. Haberde ayrıca uzun yıllardır Brezilya’da yaşayan ve Güney Amerika futbolunu yakından tanıyan gazeteci Tim Vickery’nin 1998 Dünya Kupası’nda İngiltere ile Kolombiya’nın karşılaştığı maçta başarılı performans gösteren Mondragon’u överek, “Mondragon İngiltere’nin geçemeyeceği adamdı” dediği ifade ediliyor. Haberde ayrıca Vickery’nin gelecek yıl Rio’da yapılacak Dünya Kupası’nda Mondragon’u izlemenin güzel olacağını da ifade ederek, "Mondragon’u Rio’da yakından seyretmek gerekir” yorumunda bulunduğu belirtiliyor.
(İHA)