BIST 9.684
DOLAR 32,59
EURO 34,87
ALTIN 2.500,44
HABER /  GÜNCEL

İntihar eden Boğaziçili Gizem öyle bir not bıraktı ki

İSTANBUL'da Boğaziçi Üniversitesi mezunu 25 yaşındaki Gizem Zülal Kaynar odasında ölü bulundu. Genç kızın yanında bir de not bulundu

Abone ol

İstanbul Sarıyer’de 3 arkadaşıyla aynı evde kalan Boğaziçi mezunu 25 yaşındaki Gizem Zülal Kaynar, odasında yaşamına son verdi. Genç kızın, “Beceremediysem lütfen siz yapın. Öldürün beni” notu bıraktığı öğrenildi.

Habertürk gazetesinde yer alan habere göre, Sarıyer Rumelihisarı’nda önceki gece meydana gelen olay, iddiaya göre şöyle gelişti:

Boğaziçi Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği’nden geçen yıl mezun olan ve iş bulamadığı için dışarıdan ders veren Gizem Zülal Kaynar, aynı üniversiteden 3 arkadaşıyla kalmaya başladı.

Ev arkadaşları Gizem Zülal Kaynar’dan haber alamayınca odasına girdi. Genç kızı yatağında baygın halde bulan arkadaşları sağlık ekipleri ve polisi aradı.
 
YEŞİL RENKLİ TÜP VE MAVİ HORTUM BULDULAR

Olay yerine giden sağlık görevlileri Gizem Zülal Kaynar’ın öldüğünü belirledi. İntihar ettiği kaydedilen Gizem Kaynar’ın yanında yeşil renkli bir tüp ve mavi hortum bulunduğu öğrenildi.

Ev arkadaşları polise verdiği ifadede, 6 kardeşi olan Gizem’in ailesiyle problemleri olduğunu belirterek, “Ailesiyle sıkıntıları vardı. Bu nedenle de memleketine dönmemişti” dedikleri kaydedildi.

NOT BIRAKTI

Genç kızın arkadaşlarına, “Beceremediysem lütfen siz yapın. Öldürün beni” notu bıraktığı öğrenildi. Ailesine de bir mektup yazdığı belirtildi. (Habertürk)