BIST 10.331
DOLAR 32,22
EURO 34,76
ALTIN 2.456,48
HABER /  DÜNYA

İnternette sanal sex başını yaktı!

Ünlü futbolcu muhabirlerin oyununa geldi ve sanal seks yaparken yakalandı.

Abone ol

Yaptığı “zarflama” haberlerle ünlü olan News of The World gazetesinin son kurbanı İngiltere milli takımının yeni yıldız futbolcusu Ashley Young oldu.

Geçen ay işadamı kılığına girerek, ülkenin en ünlü mankenlerinden Sophie Anderton’ın para karşılığı seks yaptığını ortaya çıkaran News of The World muhabirleri, bu kez 22 yaşındaki genç yıldızı internette sanal seks yaparken görüntüledi.

Aston Villa’da oynayan futbolcunun başını yakan, 17 Ekim’de Rusya ile oynayacakları kritik milli maç öncesinde Moskova’daki otel odasında internette sanal seks yapması oldu.

Young’la bir süredir internette konuşan 21 yaşındaki güzellik uzmanı Sarah Taylor, ünlü futbolcuyla o gece saat 01.30’a kadar konuştuklarını ve birden webcam’de soyunup, mastürbasyon yapmaya başladığını gazetecilere söyledi.

Bunun üzerine geçen salı günü aynı chat kanalına giren muhabirler, Young’ı buldu ve tahrik edici mesajlarla futbolcuyu avladı. Genç futbolcu, web camerasının önünde çırılçıplak soyundu ve  gazete tarafından görüntülendi. Young’un çırılçıplak fotoğrafları dün gazetede yer alırken, genç futbolcu ve kulübünden bir açıklama gelmedi.

kaynak : Vatan