BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  MAGAZİN

İnterneti kasıp kavuran videonun sırrı çıktı

Dünyayı dolaşıp sevgilisine evlenme teklif eden gencin videosu bakın hangi ünlünün eseri çıktı.

Abone ol

Dünyayı dolaşıp sevgilisine evlenme teklif eden gencin videosunun, Okan Bayülgen'in THY için çektiği bir reklam filmi olduğu ortaya çıktı

Kız arkadaşına evlenme teklifi yapmak için dünyayı dolaşan gencin macerasını anlatan ve günlerdir internet alemini etkisi altına alan videonun sırrını GÜNAYDIN çözdü. Sanal ortamda tıklanma rekoru kıran 'Rüya Gibi Evlenme Teklifi' adlı videonun altından Okan Bayülgen ve eşi Şirin Ediger çıktı.

TEKLİFE YANIT

Bu videonun aslında, ikilinin sahip olduğu Fakülte İstanbul adlı reklam şirketinin, Türk Hava Yolları (THY) için çektiği bir reklam filmi olduğu ortaya çıktı. Bu romantik video o kadar beğenildi ki; evlenme teklifine karşılık veren birçok esprili video da çekildi. Bunlardan özellikle YouTube'da yayınlanan 'Mükemmel Evlenme Teklifine Cevap' adlı video herkesi kırıp geçiriyor. Bu çekimde bir genç kız, evlenme teklifine şu cevabı veriyor:

HÂLÂ GEÇERLİYSE

"Sevgilim sen beni annemlerle yaşıyor sanıyorsun ancak ben bu üç ayda en yakın iki arkadaşınla birlikte oldum! 26 kondom kullandım. Sana gerçekleri söylemek istedim. Çünkü seni sadece paran için sevdiğimi bilmeni istemedim. 'Kaşarlık' katsayım artmış olabilir ama eğer teklifin hâlâ geçerliyse..."

SANAL ALEMDE NE DEDİLER?
Reklam filmi olarak çekilen evlenme teklifi videosu için yapılan bazı yorumlar:

TAGS: İnanılmaz bir evlenme teklifi.
BERK SENTURK: Aşkın adama neler yaptırdığının iyi bir kanıtı...
ANGEL: Güzel olmuş; aşk, sevgi... Aslında İngilizce altyazılı olursa, seyirci sayısı daha çok artar. KARDELEN: Sevgilinin böyle bir şey yapabilmesi için dışişleri bakanı gibi bir şey olması gerekiyor.
BESTPICTURE86: O kadar bilet parası harcayacağına; al bir tane pırlanta, tak kızın parmağına! Hem yatırım olur, hem de kız somut bir şey görüp sevinir.
LINKINPAIN: Düşünsenize; kadın bir de teklifi kabul etmiyormuş!
H9ENES: Şaka maka, kafan mı iyi senin ya! İşin gücün yok, 13 ülke gez! Belli sende para b.k, yolla biraz istersen bizlere de... Gerçekten buna değecek bir kız var mı? Bir de kızı görseydik, iyiydi!