BIST 10.267
DOLAR 32,27
EURO 34,78
ALTIN 2.411,88
HABER /  MEDYA

İnternet Medyası Yasası neden çıkmıyor?

İnternet medyası yasasının akıbeti üzerine sorulan soruyu yanıtlayan Hüseyin Çelik, Bülent Arınç'ın yaptığı hazırlığa işaret etti. Yasanın Meclis gündemine gelmesinin gecikmesinden ise ana muhalefeti sorumlu tuttu.

Abone ol

İNTERNETHABER- TGRT Haber'de yayınlanan Basın Odası programında Hadi Özışık'ın sorularını yanıtlayan Hüseyin Çelik, sıcak siyasi gündemin yanısıra internet medyasının merakla beklediği yasal düzenleme için de açıklamalarda bulundu.

SON DURUM NE?

Başbakan Yardımıcısı Bülent Arınç'ın İnternet Medyası Yasası üzerine belli bir çalışma yaptığı kaydeden Çelik, "Yarın (bugün) sayın Arınç'la bir araya geleceğiz. Bu konuyu gündeme getiririm" dedi.

İşte Çelik'in canlı yayında konuya dair yaptığı açıklama şöyle:

Hadi Özışık: 3 yıl önce ağzımıza bir kaşık bal çaldınız. Başbakan sizinde olduğunuz bir toplantı da talimat verdi çözelim diye. İnternet medyasının bir yasası hala yok.

Hüseyin Çelik: TBMM'nin gündemi çok yoğundur. En çok lazım olanlar gündeme getirildi. Ana muhalefetin Meclis'i yavaşlatmak gibi bir politikası var. Bugüne kadar getirdiği grup önerisi maliyeti 160 trilyon TL olmuştur. Bize kaybettirilen bu vakitler olmasa... Bülent Arınç'ın bu konuyu olgunlaştırdığını biliyorum. Yarın Bülent Arınç 'la bir araya geleceğiz. Bu konuyu yeniden gündeme getiririm.