BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Instagram’da Nasıl Takipçi Satın Alınır

Instagram’da takipçi satın almanın birçok yolu bulunuyor ancak bunlardan en popüler olanı, kullanıcıları takip etmek için üretilmiş olan yapay Instagram hesaplarıdır.

Abone ol

Instagram’da Nasıl Takipçi Satın Alınır

Instagram’da takipçi satın almanın birçok yolu bulunuyor ancak bunlardan en popüler olanı, kullanıcıları takip etmek için üretilmiş olan yapay Instagram hesaplarıdır. Bu Instagram hesapları tıpkı diğer kullanıcılar gibi paylaşım yapmış ve kişisel fotoğraflara sahip hesaplardan oluşur. İstendiğinde herhangi bir kullanıcıyı takip etmesi oldukça kolay olduğundan yüzbinlerce takipçi edinmek hiç zor olmaz. Instagram hesabınıza yapay takipçi sağlamanın ne işe yarayacağını anlamamış olabilirsiniz. Bu yüzden açıklayalım, Instagram’da popüler hesaplar her zaman daha fazla beğeni ve takipçi kazanabilirler çünkü yüzbinlerce insanın takip ettiği bir hesapta muhtemelen güzel paylaşımlar yapıldığı düşünülür. Yani yapay hesaplarla takipçi sayınızı arttırarak organik potansiyel takipçilerinize de kendinizi kanıtlamış olursunuz. Bu sayede hesabınızı takip eden gerçek kullanıcı sayısı hızlıca artış gösterir. Tabii ki sadece Instagram takipçi satın almanız hesabınızı popüler yapmayacaktır bu yüzden rehberimizin devamındaki ipuçlarından da faydalanmalısınız.

Instagram Takipçi Sadakati Kazanma Yolları

Instagram, sürekli hareket halinde olan bir akışa sahiptir. Takip ettiğiniz diğer kullanıcıların paylaşımlarını, beğendiklerini ve etkileşimlerini anlık olarak görebilirsiniz. Aynı şekilde sizi takip eden kullanıcılar da sizin paylaşımlarınızı görecektir işte bu yüzden Instagram’da fotoğraf paylaşırken bazı noktalara oldukça dikkat etmeniz gerekir. Öncelikle fotoğraf paylaşırken çok fazla gereksiz etiket kullanmaktan kaçınmalısınız. Etiketler her ne kadar Instagram takipçiarttırmanızı sağlayacak olsa da yanlış kullanılan etiketler sizin sadece takipçi kazanma amacında olduğunuz izlenimini verebilir. Bu da mevcut takipçilerinizi kaybetmenize neden olur.

Instagram Beğeni Arttırma Siteleri

Kendi çabalarınızla, özenle seçtiğiniz fotoğraf paylaşımlarınızla Instagram’da sadece bir yere kadar beğeni toplayabilirsiniz. Belirli bir noktadan sonra sosyal medya konusunda bilgi sahibi profesyonellerden destek almanız gerekecektir. Yukarıda bahsetmiş olduğumuz Instagram takipçi satın alma ve düzgün etiket seçimleriyle takipçilerinizle aranızdaki buzları erittiniz artık paylaşımlarınızı daha fazla kullanıcıya beğendirmeniz gerekiyor. Bunun için instatakipci.com gibi bilinen Instagram beğeni arttırma servislerinden yararlanmanızda fayda var. Aksi halde hiç kimsenin beğenmediği bir paylaşımı birçok kullanıcı umursamayacak hatta görmeyecektir bile. Bu gibi servisler yaptığınız her paylaşıma ekstradan yüzlerce hatta binlerce beğeni sağlayabiliyor. Seçmiş olduğunuz pakete göre yapılacak beğeniler daha önceki paylaşımlarınız için de olabilir gelecekte yapacağınız paylaşımlar için de. Ayrıca tüm sistem tamamen otomatik olarak gerçekleşiyor. Bu yöntemler sayesinde Instagram’da fenomen olmak oldukça kolaylaşıyor. Instagram hesabınıza özen gösterdikçe ve paylaşımlarınızı düzenli yaptığınız sürece kısa zamanda popüler olmamanız için hiçbir sebep yok!