BIST 10.277
DOLAR 32,26
EURO 34,73
ALTIN 2.389,64
HABER /  POLİTİKA

İnönünün torunu fena patladı!

Deniz Baykal'a müthiş öfkeli... Adeta ateş püskürüyor. Torun İnönü'den ültimatom!

Abone ol

İsmet İnönü'nün torunu yazar Gülsün Bilgehan, CHP lideri Deniz Baykal'a ateş püskürüyor. Milletvekilliği adaylığı sırasında seçim bölgesi değiştirilen Bilgehan, Baykal'ın kendisini sevmediği için bu çalımı attığı görüşünde. Bunu da şu sözlerle aktarıyor;

"Ben aptal değilim, siyasetin içinde doğmuş büyümüş biriyim. Beni sevmediği için oraya koyduğu açık. Benden isteneni anladım. Önümdeki 4 kişiyi seçtirip benim seçilmemem. İstediği oldu. Sonuçta koskoca CHP koskoca Ankara'dan sadece bir tane kadın milletvekili çıkarabildi. Bravo yani!"

AK PARTİ ANLADI BAYKAL ANLAMADI

Baykal'ın cumhuriyet mitinglerindeki mesajı da okuyamadığını belirten Gülsün Bilgehan, "Meydanlarda Cumhuriyet Mitingleri'nde yürüyen onca kadını AKP anladı, CHP anlayamadı. Çok yazık yani" dedi.

KONUŞMA, ALKIŞLA PARTİSİ

CHP içinde susturulmaya çalışıldıklarını belirten Bilgehan, "Parti Meclisi'nde, diğer bütün toplantılarda hep Baykal monolog gibi uzun konuşmalar yapar. Biz de dinleriz. Konuşma bir şey söyleme, eleştirme, ayağa kalk ve alkışla partisi, zihniyet bu" diye konuştu.

ÇEKİLSİN YOKSA BİZ...

Bir hayli öfkeli olan Gülsün Bilgehan, Deniz Baykal'a bir ültimatom veriyor. İnönü'nün torunu şöyle diyor; "Bence Baykal eğer sevilen bir politikacı olarak hatırlanmak istiyorsa, kurultayda aday olmayacağını açıklamalı. Yoksa biz gereğini yapacağız. O zaman da sevilen biri olmayacak. Ama ben ne kadar sevilen biri olduğumu milletvekili olamayınca anladım. O kadar arayan oldu ki. Nimet Çubukçu'nun telefonda söylediklerini bir duysaydınız. Telefonu kapattım ve ağladım. "

(Röportaj:Balçiçek Pamir/Sabah)