BIST 10.899
DOLAR 32,17
EURO 34,95
ALTIN 2.452,85
HABER /  SPOR

İngiltereyi sarsan ısırık

Tottenham’ın ünlü forvet oyuncusu Defoe’nun Mascherano’yu ısırması İngiltere'yi karıştırdı

Abone ol

Tottenham’ın ünlü forvet oyuncusu Jarmaine Defoe’nun Premier Lig maçında kendisine faul yapan Wes Ham oyuncusu Javier Mascherano’nun kolunu ısırması spor camiasında şok yarattı.

White Hart Lane’de gerçekleşen Tottenham-West Ham karşılaşmasında Mascherano’nun yaptığı faule onun kolunu ısırarak karşılık veren Defoe bir anda dünya basınının gözdesi haline geldi. Defoe 1-0’lık bir skorla sonuçlanan karşılaşmada yaşanan bu sıra dışı olayın ardından sarı kartla cezalandırıldı.

Maçı izleyen taraftarları şok eden bu hareket karşısında öfkesini gizleyemeyen Mascherano olayla ilgili olarak şunları söyledi: ‘Bu beklenmedik ve çok çirkin bir saldırıydı. Bu, İngiltere’ye geldiğimden beri başıma gelen en kötü olaydı. Fakat en ilginç olan şey hakemin onu oyundan çıkarmamasıydı’.

JAVİER Mascherano’yu ısırarak bütün dikkatleri üzerine çeken Jermain Defoe olayın fazla abartıldığını söyledi. Siyahi oyuncu şöyle konuştu: "Bu olay olduğundan çok fazla abartıldı. West Ham oyuncusu bana faul yaptığı zaman biraz haşarı bir tepki verdim. Benim karakterim bazen böyle." Kendisine sürekli faul yapan Javier Mascherano’ya olan tepkisini eğlenceli bir yolla gösterdiğini de ifade eden golcü oyuncu, "Hakem hemen yanımızdaydı. Eğer yanlış bir şey yapmış olsaydım hakem beni oyundan atardı" diye konuştu.

Tottenham Menajeri Martin Jol bu hareket için ‘komik ısırık’ olarak adlandırsa da spor camiasında kınandı.