BIST 10.267
DOLAR 32,29
EURO 34,79
ALTIN 2.410,20
HABER /  DÜNYA

İngilterede bir Türk daha öldürüldü

Hackney bölgesinde adının Cem olduğu öğrenilen 21 yaşındaki Türk vatandaşı kurşunlanarak öldürüldü.

Abone ol

İngiltere’nin başkenti Londra’nın kuzeyinde Türklerin yoğun olarak yaşadığı Hackney bölgesinde adının Cem olduğu öğrenilen 21 yaşındaki Türk vatandaşı kurşunlanarak öldürüldü.

Bu olaydan 3 gün önce de aynı bölgede Oktay Erbaşlı adlı Türk vatandaşı, yanında bulunan kız arkadaşı ve 5 yaşındaki üvey oğlunun gözleri önünde kafasından vurularak öldürülmüştü.

Londra’nın kuzeyinde Hackney, Upper Clapton bölgesinde dün akşam saat 22.45 sıralarında meydana geldiği belirtilen olayda, 21 yaşındaki Cem adlı Türk vatandaşı, eğlenmek için gittiği bilardo salonundan çıkarken önceden pusuya yattıkları anlaşılan kimliği belirsiz kişilerin silahlı saldırısına uğradı.
Güvenlik nedeniyle adının açıklanmasını istemeyen bir görgü tanığı, olayın meydana geldiği sokağın köşesinde pusuya yatan saldırganların, bilardo salonundan çıkan genç adamı kurşun yağmuruna tuttuklarını anlattı.
Kanlar içerisinde kalan gence ilk müdahaleyi çevreden yetişenler yaptığını vurgulayan görgü tanığı, vücuduna çok sayıda kurşun isabet eden genç adamın olay yerinde yaşamını yitirdiğini ifade etti.

3 GÜNDE 2 CINAYET

Bu olaydan 3 gün önce Londra'nın kuzeyindeki Tottenham bölgesinde, Oktay Erbaşlı adlı Türk vatandaşı, trafik ışığında beklerken motorsikletli bir sürücünün silahlı saldırısına uğradı.

Kafasından aldığı kurşun yarasıyla ağır yaralanan ve ardından da yaşamını yitiren Erbaşlı'nın,geçtiğimiz yıl içinde de ayağından vurulduğu ve hayatından endişe ettiği belirtildi.

Erbaşlı’nın vurulduğu sırada, yanında bulunan kız arkadaşı ve 5 yaşındaki üvey oğlu yara almadan kurtuldu.