BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  POLİTİKA

Baykal konuşurken kürsüye fırladı

Baykal CHP Grubu'nda konuşurken aniden bir vatandaş "Açım açım" diyerek kürsüye fırladı ve Baykal'a bir kağıt uzattı

Abone ol

İNTERNETHABER

CHP'nin yeni yasama yılındaki ilk grup toplantısı AK Parti protestosuna sahne oldu... Protestoyu yapan kişi ise CHP'li değil, AK Partili bir vatandaştı. Protestocu, Baykal grupta konuşma yaptığı sırada aniden kürsüye fırladı.  

CHP Lideri Baykal, grup toplantısında işsizlikle ilgili konuşurken milletvekili sıralarında oturan yaşlıca bir vatandaş kürsüye doğru fırladı. Elinde bir kağıtla Baykal'a ulaşmaya çalışan adam, bir yandan da bağırıyordu. Baykal ise tam o sırada işsizlikle ilgili konuşuyordu.

Elindeki gazete küpürünü Baykal'a vermek istedi. "Almanya'dan geliyorum. Bizi öldürdü AK Parti. İntiharlar var. Elinizi ayağınızı öpeyim etmeyin. Açım açım" diye bağıran vatandaş korumlar tarafından dışarı çıkartıldı.

Partili olduğu sanılan adam, bir anda kameralar tarafından abluka altına alınırken elindeki kupür bir partili tarafından alındı. Kupürdeki manşet haberde "120 bin euro'sunu kaptırdı canına kıydı" başlığı atılmıştı.

Kupürü gruba gösteren Baykal, "Kime kaptırdı? İslami örgütlerin Almanya'daki uzantılarına" dedi.

Bunun üzerine CHP sıralarından yuhalama sesleri yükseldi. Baykal, "Bir büyük facia. AKP'nin mirası deyince kuşku yok buraya da dikkat edilmesi lazım" ifadesini kullandı.

İŞTE O FOTOĞRAFLAR

[PAGE] [PAGE] [PAGE] [PAGE] [PAGE] [PAGE] [PAGE]