BIST 9.058
DOLAR 32,32
EURO 35,14
ALTIN 2.295,47
HABER /  POLİTİKA

İnce'nin peşinden 30 makam aracı geliyor

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin "Makamıma bisikletle gideceğim." sözüne atıfta bulunarak, "Bergama'nın girişinde kendi makam otobüsünün arkasında 30'a yakın makam aracının olduğunu gördük. Sayın İnce, cumhurbaşkanı olmadan 30'a yakın dört tekerlekli bisiklet almış." dedi.

Abone ol

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin seçim konvoyunun Bergama'ya giriş görüntüleri yeni bir polemiğin fitilini ateşledi. İnce'nin mütevazi bir cumhurbaşkanı adayı profilini çizmesine gönderme yapan AK Partili Hamza Dağ, konvoydaki araçların makam aracı olduğunu iddia edip görüntüleri kendi Twitter sayfasından paylaştı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, AK Parti Bergama İlçe Başkanlığının Bankalar Caddesi'nde organize ettiği programa katılarak vatandaşlarla sahur yaptı.

Gazetecilere açıklama yapan Dağ, Ankara'daki milletvekili aday tanıtımı toplantısının hemen ardından İzmir'e gelerek seçim çalışmalarına başladıklarını ve sahaya indiklerini ifade etti.

Dağ, "Sahada gerçekten milletimizin çok ciddi bir teveccühünü görüyoruz. Bu da bizi daha da heyecanlandırıyor. Birkaç gündür söylediğimiz iddialı sözlerin alt yapısı var. Bu, sahadaki hareketliliği, sahada partimize olan teveccühü görmemizden kaynaklanıyor." diye konuştu.

AK Parti'nin 24 Haziran seçimlerinde İzmir'de de başarıyı yakalayacağını ifade eden Dağ, "İnşallah İzmir'de 24 Haziran akşamı çok farklı bir durum söz konusu olacak. Bugün Bergama'da sahur programları icra ediyoruz. Kahvehane toplantıları yaptık ve sahur programımıza geldik. Çok büyük bir ilgiyle karşılandığımızı gördük." şeklinde konuştu.

BİSİKLETE BİNECEKTİ 30 MAKAM ARACI PEŞİNDEN GELİYOR
Dağ, bir gazetecinin, CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin Bergama'ya girişine ilişkin sosyal medya paylaşımı yaptığını hatırlatması üzerine "Bisiklete binecekti, 30 makam aracı peşinden geliyor." karşılığını verdi. Hamza Dağ, şu değerlendirmeyi yaptı:

"Dün CHP'nin cumhurbaşkanı adayı da Bergama'daydı. Onunla ilgili sosyal medyadan yayınlamış olduğumuz video Bergama'da çekilmiş bir videodur. Bergama'nın girişinde kendi makam otobüsünün arkasında 30'a yakın makam aracının olduğunu gördük. Açıkçası Sayın İnce, cumhurbaşkanı olduğunda bisikletle makamına gidip geleceğini söylemişti. Sayın İnce, cumhurbaşkanı olmadan 30'a yakın dört tekerlekli bisiklet almış. Dün Bergama'da gördük. Biz de kendisini tebrik ettik."