BIST 9.916
DOLAR 32,46
EURO 34,75
ALTIN 2.435,77

İnce,İnce İstanbul'a!..

CHP'de bir anda sessizlik hakimi olmaya başlamasının nedenini biliyor musunuz? Pazarlık başladı...Diğer yandan İYİ Parti'nin AK Parti ile MHP arasına fitne girişimide!..

CHP’de 24 Haziran seçimlerinin ardından çıkan krize çare aranıyor…

Görülüyor ki bir takım odaklar Kemal beyi kurtarmak için çözüm peşinde!

İşin ilginç olanı  çok demokrat "Hak,Hukuk,Adalet" diye yollara düşmüş Kemal bey 48 yıl sonra Elazığ’dan çıkarılan milletvekili kendisini istifa davet ettiği için partideki ömrünü  48 saatte bitirip kapıya koydu maşallah!..

Kemal bey panik halinde!..

Ama korkmasın!..

9 yenilginin ardından buda geçer!..

Muharrem İnce’nin ilk gün Kılıçdaroğlu ve Genel Merkeze yönelik tepkilerin ardından “Kimse partiden istifa etmesin. Benim ağzımdan kurultay sözü çıkmadan kimse konuşmasın” çağrısının şifresi çözülmüş durumda..

“Koltuk sevdası olanların, bireysel çıkışlarla kendine yol arayanların bu partide yeri yoktur.”demesi boşuna değildi!..

Pazarlık dedik ya!..

CHP’de krizi aşmak için ortaya konulan pazarlığın adı İstanbul Büyükşehir belediye başkan adaylığı…

Evet evet Muharrem İnce’ye çok yakın dostu ile  sohbet ederken “Neler oluyor?” soruma “Pazarlık oluyor”  cevabı  vererek bakın neler söyledi..

“Partinin yapısında çok gizli bir yangın var. Yangın bütün teşkilatları sarmadan çare aranıyor. Bu nedenle pazarlık var. Muharrem Bey’in İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı konuşuluyor. Seçim sonrası ortaya çıkan krize el atan Genel Başkan ve Sayın İnce’yi ziyaret eden partinin eski yöneticilerinden bazıları Kemal Bey’e ‘Muharrem Bey ile İstanbul’u alabiliriz. Hem de partideki yangını söndürürüz’ demiş..”

Evet…

CHP’de seçim sonrası biranda ortaya çıkan yangının İnce’ nin ‘Kimse istifa etmesin’ çağrısına dönüşmenin arkasında İstanbul Büyükşehir belediye başkan adaylığı olduğu çok güçlü bir ihtimal haline geldi…

Tabi ki bu Kemal Bey’in de işine gelecektir…

Muharrem İnce tehlikesinden bir kez daha  kurtulacaktır…

Diyeceğim şu ki Muharrem İnce CHP' nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayıdır hayırlı olsun şimdiden!..

Peki  Kemal Bey böylelikle rahatlar mı?

Çok zor…

Abdullah Gül’ün ortak adaylığına karşı çıktığı için aday gösterilmeyen PM Üyesi Haluk Pekşen üzerinden parti içi muhalefette yeni bir dip dalgası geliyor...

Kemal Bey alıştı artık desenize ki!..

Dünya siyaset tarihinde bir lidere karşı girdiği 9 seçimden de açık ara mağlup çıkmasına rağmen koltuğunda rahatça oturmaya devam eden bir başka siyasi parti lideri  Kemal Beyden başka yok!..

Kemal Bey’in hakkını teslim edelim. ‘Yenilen pehlivan güreşe doymaz’ sözünün bile onun yanında esamesi okunmaz!

Pehlivanlar  yanında halt etmiş!

 

İYİ PARTİ’ NİN MHP FİTNESİ!..

İyi Parti kurucularından 24 Haziran’da milletvekili seçilemeyen Mehmet Aslan çok ama çok zeki bir adammış ha!

Demiş ki;

“AK Parti Meclis’te MHP’ye muhtaç değil. Devletin bekası gereği İYİ Parti AKP’nin çıkaracağı yasalarda gerekli desteği verir.”

Resmen fitne uğraşı!

Sayın Aslan da çok iyi bilir ki;

MHP’nin TBMM’de dünden bugüne bütün varlığının gayesi Türkiye Cumhuriyeti Devletinin bekası ve Türk milletinin varlığıdır

Üzgünüm ama belirtmeden geçemeyeceğim..

Sayın Aslan bırakın  AK Parti’ye TBMM’de destek olma sevdanızdan 24 Haziran’dan önce Genel Başkanınız Akşener’in Selahattin Demirtaş’ın hapisten çıkması gerektiği yönündeki açıklamasını bütün her yerden temizleyin!..

İzi kalmasın…

Sevgili Aslan…

Allah uzun ömürler versin.Türkmen Bey’i Devlet Bahçeli Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin  sigortası olduğunu ispatlamıştır..

Her Türk milliyetçisi elini vicdanına koysun…

Devlet Bahçeli  duruşu olmasaydı…

Çözüm süreci çöpe zor atılırdı!

PKK’nın siyasi kanadı HDP’liler cezaevine zor giderdi…

Anayasa’daki Türk milleti vurgusu böylesine korunmazdı…..

Ne yaptı?

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı namerde muhtaç etmedi

Yani içte ve dışta büyük bir mücadelienin içine giren Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın elini hep  güçlendirdi...

Sonunda erken seçim kararı aldırarak hem Recep Tayyip Erdoğan’ın hem de Türkiye üzerine oynanan bütün oyun planlarını bozulmasına vesile oldu..

Ve Abdullah Gül ve Ahmet Davutoğlu gibi  Erdoğan’ın  Cumhurbaşkanı ve Başbakan yaparak büyük vefa gösterdiği  insanların sonunda  ihanet ettiği noktada o Cumhurbaşkanı Erdoğan ile devletin bekası için kol kola girdi..

O nedenle;

Sayın Aslan ve onun gibiler  ‘Fitne’ yi bırakın çok iyi bildiğiniz Başbuğ Alparslan Türkeş’in sözünü İYİ Parti’nin duvarlarına asın siz!...

“Ülkücülerin tek partisi vardır. O da MHP’dir.”

Halishane niyet ile dopdolu olduklarını gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan ve  MHP Genel Başkanı Bahçeli'ye milletin huzuru ve devletin bekası mücadelelerinde  'ALLAH YETER'