BIST 10.166
DOLAR 32,26
EURO 34,80
ALTIN 2.405,18
HABER /  SPOR

İmzayı attı kazada öldü

Tekirdağ'da gerçekleşen trafik kazasında 2 futbolcu hayatını kaybetti, biri 9 saat önce transfer için imza atmıştı...

Abone ol

TEKİRDAĞ’ın Muratlı İlçesi’nde otomobilin TIR ile çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 futbolcu hayatını kaybetti. Ölen futbolculardan 26 yaşındaki Murat Özcan’ın kazadan 9 saat önce Çorluspor ile sözleşme imzaladığı öğrenildi.

Türkiye 3'üncü Lig 4'üncü grupta mücadele eden Çorluspor’da 5 yıl futbol oynayan ve 6 ay önce Üsküdar Anadoluspor’a transfer olan Murat Özcan, dün eski takımına geri dönerek 3 aylık bir sözleşme imzaladı. Futbolcu Murat Özcan takım arkadaşı 30 yaşındaki Sertkan Sevimli ve Çorlu Amatör Lig'de mücadele eden Kültürsporlu oyuncular 21 yaşındaki Faruk Ilıkkan ve 21 yaşındaki Burak Şencan ile hem takıma geri dönmesini kutlamak hem de Sertkan Sevimli’nin ailesini ziyaret etmek için Tekirdağ’ın Muratlı İlçesi’ne gitti. Futbolcular Sertkan Sevimli’nin ailesi ile yemek yedikten sonra Faruk Ilıkkan’ın kullandığı 34 BK 9323 plakalı otomobil ile Çorlu’ya dönmek için yola çıktı. Otomobil sürücü Faruk Ilıkkan Muratlı Kavşağı’na geldiğinde karşı yönden gelen Engin Çetin yönetimindeki 09 LE 992 plakalı TIR ile hatalı sollama nedeniyle kafa kafaya çarpıştı.

Kazada otomobilde bulunan Burak Şencan olay yerinde, ağır yaralanan Mehmet Özcan ise kaldırıldığı Edirne Tıp Fakültesi Hastanesi’nde hayatını kaybetti. Yaralanan otomobil sürücüsü Faruk Ilıkkan Edirne Tıp Fakültesi Hastanesi’ne, Sertkan Sevimli ise Lüleburgaz Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Çorluspor’da 5 yıl takım kaptanlığı yapan Murat Özcan ile kazadan 9 saat önce sözleşme yaptıklarını belirten Kulüp Başkanı Serdar Helvacıoğlu, “Kazaya hala inanamıyoruz. Takımına geri döndüğü için çok mutluydu'' dedi.

Çorluspor ve Kültürspor yönetimi bu hafta oynayacakları maçları ertelenmesi için başvuruda bulunacaklarını söyledi.