BIST 10.671
DOLAR 32,18
EURO 35,01
ALTIN 2.444,79
HABER /  GÜNCEL

Galleriada aşk tüneli

Galleria Alışveriş Merkezi; romantik bir konsept ile özel sevgililer günü dekoru hazırladı.

Abone ol

Galleria ziyaretçileri kapıdan içeri girer girmez önce “Aşk Tüneli’nden” geçiyorlar. Tünelden çıkanlar, aşk şarkıları eşliğinde alışverişlerini yapıyorlar.

Kalbi sevgilisi için çarpanlar, ona şık bir hediye sunmak isteyenler, yüzlerce markanın ürünlerini bir arada bulabileceğiniz Galleria’da; keyifli bir alışverişi sizi bekliyor. Sevgililer gününe özel indirimler, kampanyalar ve taksitler en doğru ve güzel hediye seçimi için seçenekler sunuyor. Alışverişi eğlence ve keyifle birleştirmeyi kendine ilke edinen Galleria bünyesinde; Beymen, Vakko, Fabrika, Network, Paul&Shark, Karl Lagerfeld, Cacharel, Pierre Cardin, Park Bravo, Mudo, Network, Lacoste, Divarese, ELLE, YKM gibi dünyaca ünlü markaların mağazaları, bowling salonu, Türkiye’nin en seçkin pub ve caféleri, 12 adet sinema salonu, buz pateni pisti, 2000 araçlık otopark bulunuyor. Galleria Alışveriş Merkezi, sunduğu ücretsiz müşteri servisi ile alışverişi keyifli hale getiriyor.

14 Şubat günü sevginizi güçlendirecek Galleria Aşk Tünelinden geçmenizi ve sevgililer günü alışverişini Galleria’nın romantik atmosferinde yaşamanızı öneriyoruz.