BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Oğlunuzu dövdük gidin alın

Gaziantep'te kimlikleri belli olmayan 3 zanlı, Gasp ettikleri çocuğu dövdüler. Sonra da pişkinlik yaptılar...

Abone ol

GAZİANTEP’in Nizip İlçesi’nde kimlikleri henüz belirlenemeyen 3 zanlı, otomobile zorla bindirdikleri 16 yaşındaki İbrahim Halil Ş.’yi döverek cep telefonunu gasp etti. Zanlılar daha sonra Ş.’yi telefonuyla ailesini arayıp, “Oğlunuzu dövdük, gidin alın” diyerek, bulunduğu yeri söyledi.

İnternet kafeye giden İbrahim Halil Ş., çıkışta tanımadığı 3 kişi tarafından zorla bir otomobile bindirildi. Cebindeki telefonunu isteyen bu kişilere direnen Ş., dövülüp, telefonu gasp edilerek Kaymakamlık lojmanlarının bulunduğu sokağa bırakıldı.

İddiaya göre zanlılardan biri İbrahim Halil Ş.’nin cep telefonunun rehberinde kayıtlı bulunan ev numarasından ailesini arayarak, “Oğlunuzu dövdük, kaymakamlık lojmanlarının orada baygın yatıyor, gidin alın” dedi. Tarif edilen yere giden baba 50 yaşındaki Seydi Ş., oğlunu baygın halde buldu. Mehmet Cankesen Acil Ünitesi’ne götürülerek tedaviye alınan İbrahim Halil Ş., polise verdiği ifadesinde tanımadığı 3 kişi tarafından zorla bir otomobile bindirilerek dövüldüğünü, daha sonra bu kişilerin cep telefonunu da alarak kaçtıklarını söyledi.
Polis, zanlıları arama çalışmalarına başladı.