BIST 10.337
DOLAR 32,26
EURO 34,72
ALTIN 2.401,46
HABER /  EKONOMİ

1 YTL taksitle pırlanta

70 yaşına giren Atasay, müthiş bir kampanya başlattı. Cihan Kamer'in hedefi Türkiye'de "tektaşsız" kadın bırakmamak.

Abone ol

Kuruluşunun 70. yılını kutlayan Atasay, Türk toplumuyla 70 yıldır sürdürdüğü birlikteliğin mutluluğunu yine onlarla paylaşmak üzere “tektaşsız kadın kalmayacak” adı altında, tektaş pırlantada 36 ay taksit kampanyası başlattı.

Günde 1 YTL taksitle pırlanta alma fırsatı sunan kampanyadan, Worldcard, Bonuscard, Cardfinans, Shop&Miles ve Axess kart sahipleri yararlanabilecek.

Atasay’ın klasik ve modern olmak üzere 5 binin üzerindeki farklı modelden oluşan tektaş pırlanta koleksiyonundaki tüm takıları kapsayan ve 2007 yılı sonuna kadar sürecek olan kampanyada, 12, 24 ve 36 ay olmak üzere 3 ayrı taksit seçeneği sunuluyor.

Axess sahiplerinin 12 ay, WorldCard sahiplerinin 24 ay, Bonus, Shop & Miles ve Cardfinans sahiplerinin ise 36 ay vadeden yararlanabileceği kampanya kapsamında tüm kartlarda 12 aya yüzde “0” faiz uygulanacak.

Kampanyanın satış koşulları açısından dünya pırlanta pazarında bir ilk’e imza attığını belirten Atasay Kuyumculuk CEO’su Cihan Kamer, “Yapılan araştırmalar gösteriyor ki, kadınların en fazla almak istedikleri armağanlar arasında tektaş pırlanta birinci sırada yer alıyor. Bu nedenle aşkın en güzel sembollerinden biri olan tektaş pırlantayı, 70. yıl armağanı olarak Türkiye’deki tüm kadınlar için ulaşılabilir kılmak amacıyla bu kampanyayı başlattık” dedi.