BIST 10.740
DOLAR 32,19
EURO 35,01
ALTIN 2.513,15
HABER /  MAGAZİN

İlle de Vertu, yoksa çıkmam!

İnanılmaz bir kapris! Bunu yapansa müziğin divası Bülent Ersoy... Vertu ise ne mi?

Abone ol

Star TV’de yayınlanan Orada Neler Oluyor programında Arto, ilginç bir iddia ortaya attı. Geçen haftaki "Dobra Dobra" programına Bülent Ersoy çıkınca, Levent Kırca ve Arto yayını terketmişti.

Elif Güvendik, Arto’ya bu olayın perde arkasında Ersoy’un ’Arto ile çıkmam’ dediği söylentilerini sordu. Arto’nun verdiği cevap oldukça şaşırtıcıydı:

"Yanlıştır o. Bir tek ben değil, biz kadro olarak çıktık. Ama Bülent Ersoy, ekstra olarak Vertu telefon alıp çıktığı için, biz ayrıldık, bir şey almadan çıktık çünkü. Son dakikaya kadar yapımcıları o kadar zorladı ki ’Bir Vertu telefon varmış, o alınırsa çıkarım’ demiş. Biz de bu kadar pahalı olunca, yayını tek başına yapsın ki daha rahat eder diye çıktık. Biz geç jenerasyon olarak yaşlılara saygı duyup çıktık."

Neyin nesi bu Vertu?

Arto’nun bahsettiği Vertu Cinsi telefon, Nokia’nın yan kuruluşu olan ve dünyanın en pahalı cep telefonlarını üreten bir firmanın kısıtlı sayıda üretilen modelleri.

Aynı zamanda statü sembolü olarak algılanan cep telefonları, adeta birer mücevher niteliğinde. 4500$ civarı ve üzeri fiyat etiketleri ile özel butiklerde satılıyor. 13 ülkede bulunabilen bu telefonlar, randevu alınmadan da temin edilemiyor.

Deri, çok özel materyaller, paslanmaz çelik, seramik, safir kristal ve "Liquidmetal alloy/ Sıvımetal alaşım"dan oluşan özel bir ürün. 4500 $ fiyat etiketine sahip Vertu kısıtlı bir kitleye hitap eden kısıtlı sayıda üretilen "özel" bir cep telefonu markası.

(televizyongazetesi)