BIST 11.065
DOLAR 32,18
EURO 35,02
ALTIN 2.500,99
HABER /  MAGAZİN

İlişkiyi bitiren cep mesajı

Hande Ataizi ile ünlü piyanist Fazıl Say'ın sürpriz ayrılığı, sanat dünyasını hareketlendirdi.

Abone ol

Çiftin son bir aydır sürekli tartıştıkları konuşulurken, Fazıl Say'ın aşırı kıskançlıklarından dolayı ayrıldıkları iddia edildi. Bardağı taşıran son tartışma ise, geçtiğimiz günlerde bir gece kulübünde yaşandı.

Olay, şöyle gelişti: Hande Ataizi-Fazıl Say çifti, yakın arkadaşlarıyla beraber bir gece kulübüne eğlenmeye giderler. Her konuda fikir alışverişinin yapıldığı neşeli ve keyifli geçen gecede çiftler, sadakat ve aldatma üzerine de konuşmaya başlarlar. İşte her şey bu konuşmadan sonra gelişir. Ataizi'nin, "Kadın için para pul önemli değildir. Kadın, sevdiği adamda şevkat bulamayınca gider" sözünü kafasına takan Say, o gece sessiz kalmayı tercih eder.

Ataizi'nin mutsuz olduğunu düşünen Say, bir gece, Mardin'de dizi çekiminde olan Ataizi'nin telefonuna, "Hayatında biri mi var" yazılı bir mesaj gönderir. Çift arasındaki ilk büyük tartışma, bu mesajla başlar. Güzel oyuncu uzun bir süre alttan almaya çalışsa da Say'ın kıskançlıklarından bunalır. Say'ın Mardin'deki dizi çekimleri yüzünden Ataizi'ne telefonla ulaşamaması, bunu farklı algılayıp ünlü oyuncunun hayatında başka birinin olduğunu düşünmesi ayrılığı hızlandırır. Mesajın ardından Fazıl Say'ın konuşmalarındaki üslubun değiştiğini ve İlişkilerinde güvensizlik olduğunu fark eden Ataizi, Say'la konuşarak, beraberliği noktalamaya karar verir...