BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,88
ALTIN 2.430,01
HABER /  MAGAZİN

İkisi de sahte hesap kurbanı oldu!

Müjdat Gezen ve Tamer Karadağlı'nın Şafak Sezer'i eleştirdikleri iddia edilen Twitter hesapları fake çıktı.

Abone ol

Şafak Sezer'in Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dan özür dilemesinden sonra Müjdat Gezen ve Tamer Karadağlı'nın Twitter kavgaları gündeme bomba gibi düşmüştü.

İddiaya göre Gezen, Şafak Sezer'e 'yalapaçino' göndermesi yapmış buna karşılık Tamer Karadağlı da 'darbekatör bayram' diye yazmıştı. Gerçek bugün ortaya çıktı. Meğer o açıklamaların yapıldığı hesaplar sahteymiş. İki ünlü isim de olayın şaşkınlığını yaşıyor.

MÜJDAT GEZEN: BÖYLE BİR KOMEDİ OLAMAZ

Twitter'da dün gece boyunca hashtag listesinden düşmeyen konu için Gezen, 'Ben bilgisayarı açmasını bilmem, sosyal medyada yokum. Biri benim adıma Şafak Sezer'e twit atmış. Başka bir sahte Tamer Karadağlı, bana cevap yazmış. Kendi aralarında tartışıyorlar. Böyle bir komedi olmaz. Tamer Amerika'daymış. Dönünce haberi olmuş, hemen beni aradı, gerçeği anlattı' diye konuştu.

TAMER KARADAĞLI: DAVA AÇACAĞIM

Yapılan iddialar üzerine bir açıklama yapan Tamer Karadağlı ise; "Amerika'dan yeni döndüm, sosyal medyada tek bir hesabım dahi yoktur. Adıma yaratılan hesap sahtedir, konu ile ilgili olarak sayın Müjdat Gezen'i de hemen aradım ve konuştuk. Olay bilgim dışındadır. Dava açacağım" dedi.


Müjdat Gezen'den çıldırtacak lakap

Müjdat Gezen de o fotoğraf için devreye girdi. Şafak Sezen için twitterdan yazdı. Erdoğan'a da 'aleviyim' sözü için ağır bir laf etti. 

mujdat-gezen-safak-sezer.jpg 
Müjdat Gezen'e sert gönderme!

Şafak Sezer'in Başbakan'dan özür dilemesiyle başlayan polemik, Müjdat Gezen ile Tamer Karadağlı'yı birbirine düşürdü. 

5066.jpg