BIST 10.337
DOLAR 32,27
EURO 34,73
ALTIN 2.398,45
HABER /  MAGAZİN

İkinci el sevgilisiyle evleniyor!

Eşinden ayrıldıktan sonra 'ikinci el' sevgili istediğine dair açıklamalar yapan Pınar Aylin şimdi o sevgilisiyle evleniyor.

Abone ol

Mert Tokatlıoğlu’ndan olaylı şekilde boşanan Pınar Aylin, Haziran ayında ilk kez görüntülendiği sevgilisi Süleyman Bey ile evlilik kararı aldıklarını açıkladı.

Özlem Yıldız ve Alişan'ın sunuculuğunu yaptıkları "Her Şey Dahil" programına katılan Pınar Aylin, programda evlilik teklifi aldığını açıkladı. Aylin, uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi işadamı Süleyman Bey ile önce nişanlanacağını sonra da evleneceğini söyledi.

Pınar Aylin, açıklamasını şu şekilde yaptı;

"Bu konuyu aramızda çok uzun zamandır konuşuyorduk. Kızım Maya'nın da haberi var. Süleyman'ın kızı da biliyor. Hep bir arada olduğumuz zaman konuştuğumuz bir konu. Son zamanlarda ben de bu konuda eskisi gibi tavır göstermiyorum. Ilımlı olabilir diye konuşuyorduk. Şimdi artık bu sefer çok net bir şeyler konuşuldu. Bir gün başbaşaydık. Teklif, tatildeyken geldi. Aklımızda iki tarih var. Birincisi nişan tarihi, ikincisi ise düğün. Nişanlılık dönemi yaşayacağız. Nişan, benim doğum günüm olan 12 Mayıs'da gerçekleşecek. Yani gidişat o gidişat. "

Bu açıklamalardan sonra Pınar Aylin'e düğünün ne zaman yapılacağı da soruldu. Çok zor anlar yaşayan şarkıcı, sevgilisi Süleyman Bey'in doğum gününde de evleneceklerini açıkladı.