BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,90
ALTIN 2.439,78
HABER /  DÜNYA

İki kulübümüzün şike damgası yemesi çok ayıp

Eski Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, UEFA’nın Fenerbahçe ve Beşiktaş hakkında vermiş olduğu ceza kararına ilişkin, "İki kulübümüzün şike d...

Abone ol

Eski Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, UEFA’nın Fenerbahçe ve Beşiktaş hakkında vermiş olduğu ceza kararına ilişkin, "İki kulübümüzün şike damgası yemesi çok ayıp" dedi.
Sadri Şener, verdikleri mücadelenin içinde kurumlar ceza alsın diye bir düşünceleri olmadıklarını belirterek, "Şimdi burada bizim verdiğimiz mücadele içinde hiç bir zaman kurumların aleyhinde ceza verilsin diye düşünen bir insan değilim. UEFA’nın verdiği kararla Fenerbahçe ve Beşiktaş kulübü şike yapmıştır. Acı olan bu. İster 10 yıl versin, isterse 1 yıl versin. İşlenmesi ve üzerinde durulması gereken konu budur. Bundan sonra kupayı Trabzon almış almamış veya TFF bir an önce daha fazla gönülleri yaralamadan, daha fazla insanları fevri hareketlerine sebep olmadan oturup kararını vermesi gerek. Aslında kulüplere şike damgası yapıştırmak en büyük ayıptır"ifadesini kullandı.

"YILDIRIM DEMİRÖREN SİYASETİN KARŞISINDA DİK DURAMADI"
Yıldırım Demirören’in siyasetin karşısında dik duramadığını belirten Şener, "Yıldırım’a çok yüklenmek doğru değil. Bu siyasetin karşısında dik duramadı mecburen eğildi. Normali bu kararların tekrar gözden geçirilmesi. Ama o kadar anormal şeyler yaşıyoruz ki. Türkiye’nin iki kulübü şike damgası yediyse karar gözden geçirilse ne olur geçirilmese ne olur" dedi.

"ZAMAN BENİ HAKLI ÇIKARDI"
Zamanın kendisini haklı çıkardığını belirten Şener, "Beni herkes eleştirmeye başlamıştı. Ama ben haklı çıktım. Benden sonra gelen arkadaşlar da bu süreci götürür diye düşünüyorum. Ben elimden geleni yaptım. Hata yaptıysam özür dilerim. "ifadesini kullandı.
(İHA)