BIST 9.525
DOLAR 32,56
EURO 34,74
ALTIN 2.492,01
HABER /  DÜNYA

F.Bahçe karara itiraz edecek

Fenerbahçe yönetim kurulu üyesi Yasemin Merçil, Fenerbahçe karara itiraz edeceğini söyledi. <br/>Fenerbahçe yönetim kurulu üyesi Yasemin Mer...

Abone ol

Fenerbahçe yönetim kurulu üyesi Yasemin Merçil, Fenerbahçe karara itiraz edeceğini söyledi.
Fenerbahçe yönetim kurulu üyesi Yasemin Merçil, UEFA Disiplin Kurulu’nun kararının ardından FB TV’ye açıklamalarda bulundu.
Kamuoyunun malumu olduğu üzere, 2 yıl kesin 1 yılda erteleme olmak üzere toplam 3 yıllık bir ceza gözüktüğünü belirten Yasemin Merçil, "Fakat kararın gerekçeleri ile ilgili 13 sayfalık İngilizce bir metin var. Onun üzerinde çalışıyoruz. Şahıslarla ilgili olarak da şu anda ceza vermeye yeterli belge ve döküman olmadığını düşünerek, ve yahut da tam bir sonuca varamadıkları için disiplin kurulu müfettişinden ek bir rapor istenmesi gibi bir karar gözüküyor. Kararın detaylarını inceleyeceğiz. Kamuoyu ile paylaşabileceğimiz şu anlık bilgi bu kadarlık bir kısım. 3 günlük bir itiraz süresi var. Fenerbahçe karara itiraz edecek. Daha uzun bir gerekçeli karar bekliyoruz. Fenerbahçe tüm hukuki haklarını kullanacaktır. Kulüp zaten şahısların fiili nedeniyle ceza alıyor gözüküyor, dolayısıyla şahısların fiileri ile ilgili hüküm kurabilecek bir durumda değilse disiplin kurulu, kulüple ile ilgili de bu hükmü kuramaması gerekiyor. Dediğim gibi şu anda hangi gerekçelerle nasıl bu sonuca varıldığı konusunda tam bilgi sahibi değiliz. Gerekli tüm itirazları yapacağız" dedi.
(İHA)