BIST 10.793
DOLAR 32,22
EURO 34,85
ALTIN 2.414,37
HABER /  GÜNCEL

İki kızını ve karısını öldürdü mü?

İki kızı, karısı ve kendisinin saldırıya uğradığını söylüyor ama...

Abone ol

Avukat Mahmut Bulut’un evine giden polis 4 ve 6 yaşlarındaki kızlarını başlarından vurularak öldürülmüş, eşini de ağır yaralı buldu. Genç kadın, hastaneye kaldırılırken öldü. Polis, avukatın cinnet geçirerek ailesini öldürüp kendisini de yaraladığı üzerinde duruyor.

İstanbul Barosu’na kayıtlı avukat Mahmut Bulut (32) dün sabah 09.00 sıralarında kardeşini telefonla arayarak “Silahla bizi vurdular” diye yardım istedi. Olayın bildirilmesi üzerine avukatın Bağcılar’daki evine giden polis ekipleri dehşet verici bir manzarayla karşılaştı. Avukatın kızları 4 yaşındaki Beyzanur, 6 yaşındaki Zeynep Seda yataklarında, Muhmut Bulut ve eşi Asuman Bulut ise odalarında kanlar içinde yatıyordu. Başlarından vurulan kızların öldüğü belirlendi. Kolunun altından vurulduğu belirlenen Mahmut Bulut ile kulak arkasından vurulduğu tespit edilen Asuman Bulut hastaneye kaldırıldı. Genç anne hastaneye götürülürken yolda yaşamını yitirdi.

TANIMADIĞIM BİRİ SALDIRDI

Mahmut Bulut, evde polise verdiği ilk ifadede sabah 08.30 sıralarında kızlarının odasından gelen sese uyandığını belirterek “Eşim geceden pencereyi açık bırakmış. Kızların odasında silah sesi duyunca yataktan çıkıp oraya yöneldim. Karşıma, 1.65 boylarında, 28-30 yaşlarında kumral tanımadığım biri çıktı. Ortalık karanlıktı. Bana da ateş etti” dedi. Baktığı davalarla ilgili bir anlaşmazlığı olmadığını ve tehdit almadığını söyleyen Avukat Mahmut Bulut, hastanede ise “Ben avukatım, savcıya ifade veririm, size ifade vermem” diyerek polislere ifade vermeyi reddetti.

AVUKATIN SİLAHI KULLANILDI

Savcı ve polisin yaptığı incelemede Asuman Bulut’a 3, Zeynep’e 3, Beyzanur’a ise 2 kurşun sıkıldığı tespit edildi. Avukat Bulut’un kolunun altından tek kurşunla yaralanması üzerine çok yönlü soruşturma başlatıldı. Olay yerinde bir silah ve 7 boş kovan bulundu. Silahın avukat Bulut’a ait olduğu ruhsatlı olduğu belirlenirken; kurşunların da aynı silahtan çıktığı tespit edildi.

EVDEN HİÇBİR ŞEY ÇALINMAMIŞ

Olay yeri inceleme ekiplerinin, evde herhangi bir dağınıklık, pencere camında bulunan perdede herhangi bir oynama olmadığını görmesi üzerine soruşturma derinleştirildi. Cinayetlerin gasp amacıyla işlenmiş olabileceği ihtimalini değerlendiren polis, evde yaptığı aramada anne Asuman Bulut’a ait ziynet eşyalarının ve 150 bin YTL nakit paranın alınmadığını tespit etti. Komşuları da “Saat 08.30’da saldırıya uğradık” diyen avukatın aksine saat 06:30 sıralarında silah sesleri duyduklarını belirtti.

CİNNET Mİ GEÇİRDİ?

Gelişmeler ışığında polis, Bakırköy’deki Beyza Hukuk Bürosu’nun sahibi olan Mahmut Bulut’un cinnet getirerek eşini ve iki kızını vurduğunu kendine de bir el ateş ederek saldırıya uğradığı görüntüsünü vermeye çalıştığı ihtimalini değerlendirmeye aldı. Polis yetkilileri, olayın olduğu iddia edilen saatle ölüm saatinin uyuşmadığını, anne ve iki kızının daha önce vurulduğunun tespit edildiğini de kaydetti. Vakıf Gureba Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınan avukat Mahmut Bulut’un ise hayati tehlikeyi atlattığı öğrenildi. Olayı duyarak Bulut ailesinin evine koşan yakınları gözyaşlarını tutamadı.