BIST 10.677
DOLAR 32,24
EURO 34,99
ALTIN 2.420,19
HABER /  GÜNCEL

İhaneti belgeledi kurşunu yedi

Kocasının ihanetini belgeledi. Ama eşi boşanmak istemiyordu..

Abone ol

İstanbul'da Vandan Karatepe (63) adlı kadın, emekli astsubay olan eşi Cemal Karatepe'ye (68) kendisini aldattığı gerekçesiyle 2006 yılının ağustos ayında boşanma davası açtı.

Bir çocuk annesi kadın, davanın görüldüğü 2. Aile Mahkemesi'ne eşinin farklı kadınlarla çekilmiş resimlerini delil olarak göstererek, "Malımı mülkümü, her şeyimi sattı. Antalya'da kadınlarla yedi, bunun ispatı fotoğraflardır. Gözümün önünde kadınlarla beraber oluyordu. Yıllarca biriktirdiğim paraları başka kadınlarla yemesine dayanamıyorum" dedi.

'ALIŞTIM KADIN PARASI YEMEYE'

Mahkemenin gönderdiği psikolog raporunda Cemal Karatepe'nin "Boşanmak istemiyorum. Ya intihar edeceğim ya da öldüreceğim. Kenar mahallede oturamam, marka giymeye alışkınım" dediğini bildirdi.

Mahkeme geçen temmuz ayında çifti boşadı. Cemal Karatepe'nin yakınlarına da "Ben alıştım lüks yaşamaya, kadın parası yemeye" dediği öğrenildi. Cemal Karatepe, dün sabah Vandan Karatepe'nin Kadıköy Kuşdili caddesindeki moda ve gelinlik evine geldi. Barışmak isteyen Karatepe eşini ikna edemeyince para istedi.

Bu talebi de geri çevrilen Cemal Karatepe, beylik tabancasıyla eski eşine kurşun yağdırdı. Vücuduna 5 kurşun isabet eden kadın olay yerinde öldü. Cemal Karatepe, daha sonra tabancayı kendi göğsüne dayayıp ateşledi. Hastaneye kaldırılan Karatepe hayati tehlikeyi atlatamadı. Olay yerinde 6 kovan bulundu.

Gülcan Demirci