BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

İki kardeş soba kurbanı

Kömür sobasından sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen iki kardeş zehirlendi

Abone ol

Konya'da, kömür sobasından sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen 7 yaşındaki Zehra Şeflek ile kardeşi 3 yaşındaki İbrahim Şeflek yaşamını yitirdi. Çocukların annesi Ayşegül Şeflek ve amcaları Mustafa Şeflek ise hastanede tedavi altına alındı.

Olay, Merkez Selçuklu İlçesi Sancak Mahallesi, Ünlüoba Sitesi A Blok'taki dairede saat 13.30 sıralarında meydana geldi. Ayşegül Şeflek, dün gece yanan sobaya kömür attıktan çocukları Zehra ve İbrahim'le birlikte aynı odada uykuya daldı. Ayşegül Şeflek'in kayınbiraderi 18 yaşındaki Mustafa Şeflek ise yan odada uyudu.

Sabaha karşı sobadan sızan karbonmonoksit gazından, Ayşegül Şeflek, Zehra Şeflek, İbrahim Şeflek ile Mustafa Şeflek zehirlendi. Aileden haber alamayınca komşuları polise ve yakınlarına haber verdi. Ekipler, çilingir yardımıyla girdikleri evde Zehra Şeflek ile İbrahim Şeflek'in cesediyle karşılaştı.

Baygın haldeki Ayşegül Şeflek ile kayınbiraderi Mustafa Şeflek, ambulansla Konya Numune Hastanesi'ne kaldırıldı. Mustafa Şeflek'in durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Ayşegül Şeflek'in TIR şoförü eşi Celalettin Şeflek'in İzmit'te olduğu, eşi ve çocuklarının korkmaması için kardeşini eve bıraktığı öğrenildi.