BIST 10.267
DOLAR 32,30
EURO 34,79
ALTIN 2.412,97
HABER /  DÜNYA

İki çocuk annesi kadının katili yakalandı

Antalya Valisi Sebahattin Öztürk, geçen gün Manavgat ilçesinde pompalı silahla vurularak öldürülen iki çocuk annesi Zübeyde Ediz’in katil za...

Abone ol

Antalya Valisi Sebahattin Öztürk, geçen gün Manavgat ilçesinde pompalı silahla vurularak öldürülen iki çocuk annesi Zübeyde Ediz’in katil zanlısının yakalandığını bildirdi.
3. İl Koordinasyon Toplantısı’nın ardından açıklamalarda bulunan Antalya Valisi Sebahattin Öztürk, turistlerin yoğun olarak geldiği Manavgat ilçesinde bir yılda dördüncü kadın cinayeti yaşandığını ve bunun için özel önlemler alınması konusunu değerlendirdi.
Vali Öztürk, bunların yasanın ön gördüğü önlemler olduğunu belirterek şöyle konuştu: "Onun dışında ekstra önlem insanın kişiliği ile alakalıdır. Kanunlarda değişiklik yapılırsa onları uygularız biz. Onunla görevli olan kuruluşlarız. Mahkeme kararı alınmış ve geçmişte koruma kararı alınmış, ama insanların kötü niyetli olduklarını düşünmek lazım. Yani bunun dışında tedbir ne alınabilir bilmiyorum. Ama arkadaşlarımızla yeniden bunu güvenlik meselesi olarak değerlendiriyoruz, Manavgat’ta da oluşu bizim dikkatimizi çekti."

MANAVGAT’TA DÖRDÜNCÜ CİNAYET
Manavgat’ta yaşanan dördüncü kadın cinayeti olduğunu hatırlatan Vali Öztürk, şunları söyledi: "Biz, güvenlik konusu olarak Manavgat’taki bu konuyu özel olarak masaya yatırdık. Failleri belli olan insanlar. Olay takibimizde. Sanık yakalandı."
"Emniyet güçlerinin ihmali var mı?" sorusu üzerine Vali Öztürk, Antalya’ya bu olayın kendisi için yeni olduğunu belirterek, "Tedbir alacak arkadaşlarımız. Orada bir değişiklik gerekiyorsa değişiklik yaparız" dedi.
(İHA)