BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,72
ALTIN 2.442,44
HABER /  DÜNYA

İhmali sonu oldu

Kocaeli’nin Başiskele ilçesi Yuvacık’ta yakıt deposunun doluluk oranını çakmakla kontrol etmek isteyince deponun bir anda alev alması sonucu...

Abone ol

Kocaeli’nin Başiskele ilçesi Yuvacık’ta yakıt deposunun doluluk oranını çakmakla kontrol etmek isteyince deponun bir anda alev alması sonucu yaralanan TIR şoförü, hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre, İsmail Beyazıt (56), uzun zamandır TIR şoförlüğü yapıyordu. Ağustos ayının başında İstanbul’dan mal yükleyen Beyazıt, aldığı yükü Mersin’e götürdü. Beyazıt, 18 Ağustos günü TIR’ını bir garaja çekti ve mazot deposunu kontrol etmek istedi. Bulunduğu yerin karanlık olmasından dolayı bir şey göremeyen Beyazıt, elindeki çakmağı yakarak depoyu kontrol etmek isteyince, alevler arasında kaldı. Olayı gören çevredeki şoförler hemen Beyazıt’ın yardımına koştu. Yaralı şoför, olay yerine gelen ambulansla önce Mersin Devlet Hastanesi’ne ardından Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yanık Ünitesi’ne kaldırıldı. Burada bir hafta boyunca yoğun bakımda tedavi gören Beyazıt, hayatını kaybetti. İsmail Beyazıt’ın cenazesi Adana’da tamamlanan işlemlerinin ardından ailesine teslim edildi. Evli ve 4 çocuk babası olan Beyazıt’ın cenazesi, Yuvacık Merkez Camii’nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Yuvacık Mezarlığı’na defnedildi.
(İHA)