BIST 10.209
DOLAR 32,41
EURO 34,84
ALTIN 2.400,96
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

İhlas Koleji'nde yeni öğretim yılı

Geçtiğimiz eğitim öğretim yılını her alanda almış olduğu başarılarla zirvede bitiren İhlas Koleji yeni öğretim yılına başladı.

Abone ol

Türkiye genelinde yaklaşık 16 milyon öğrenci ve 600 bin öğretmenin ders başı yaptığı yeni eğitim öğretim yılının ilk gününde İhlas Kolejinde de ayrı bir heyecan yaşandı.

Yaklaşık 3 aylık bir aranın ardından arkadaşlarıyla ve öğretmenleriyle yeniden buluşmanın mutluluğunu yaşayan öğrenciler sınıfları doldururken, öğrenci velilerinin heyecanları da gözlerden kaçmadı.

17 Haziran 2011 gününe kadar sürecek olan yeni eğitim öğretim yılı İhlas Koleji Bahçelievler ve Marmara Evleri kampüslerinde yapılan törenlerle açıldı. Törenlerde İhlas Koleji öğrencilerinden oluşan koro söyledikleri şarkılarla yeni yıla merhaba derken yapılan konuşmalarda da yeni eğitim öğretim yılının başarılarla geçmesi temenni edildi.

Yeni eğitim öğretim yılı büyük heyecan ve coşkuya sahne olurken, konu hakkında açıklama yapan İhlas Eğitim Kurumları Genel Müdürü Hami Koç, yeni eğitim öğretim yılının ülkemiz için aydınlık geleceğe yeni bir başlangıç olmasını temenni etti. “Eğitimcilik hayatım boyunca okulların açıldığı ilk günün benim için ayrı bir anlam ve önemi vardır. Bugün de değerli öğrencilerimizin yüzünde o heyecanı ve mutluluğu görüyorum. Onların yüzlerindeki bu heyecan ve mutluluk biz eğitimcilere ayrı bir kuvvet vermektedir. Bizim de görevimiz onlara güvenli gelecek vermek adına yanlarında olmaktır.”diyen Koç, İhlas Kolejinin bütün birimleriyle yeni eğitim öğretim yılına hazır olduğunu belirterek, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda büyük başarıları yaşayacaklarına inandığını söyledi.