BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

İdman TV - AZ Tv Galatasaray Lazio maçı şifresiz frekansları

Galatasaray Lazio maçını İdman Tv ile Az Tv frekansını uydudan ayarlayarak şifresiz izleyebilirsiniz. Galatasaray Lazio maçı Tivibu Spor kanalında. Peki frekans nasıl ayarlanır idman ve az tv frekanslari internethaber.com sitesinde.

Abone ol

Galatasaray Lazio maçını idman TV ve Az tv uydu frekanslarını ayarlayarak şifresiz canlı izleyebilirsiniz. Tivibu Spor Galatasaray Lazio maçını tivibu spor şifreli olarak yayınlıyor. Haliyle tivibu spor abonesi olmayanlar maçı şifresiz izleyemeyecek.

Galatasaray Lazio maçını şifresiz izlemenin çözümü yabancı uydu kanallarında. Gözde olan ise Azerbaycan kanalları. İdman TV ile AZ TV Galatasaray Lazio maçını saat 22.05'den itibaren şifresiz ve canlı verecek. Yapmanız gereken tek şey AZ TV frekansı ile İdman TV frekanslarını uydudan ayarlayıp maçı izlemek olacak.

Peki AZ ve İdman TV şifresiz izleme frekansları nedir, uydu frekans ayarlaması nasıl yapılır? İşte gereken bilgiler;

İDMAN TV ŞİFRESİZ UYDU FREKANSLARI

Uydu: AzerSpace
Frekans: 11169 H 20400
Biss: 345 345 00 345 345 00

AZ TV ŞİFRESİZ UYDU FREKANSLARI

Uydu: Azerspace-1
Frekans: 11169
Sembol: 20400
Fec: 5/6
Polarizasyon: H- Yatay

UYDU ÜZERİNDEN FREKANS NASIL AYARLANIR?

Galatasaray Lazio maçını AZ TV ya da SykSport gibi şifresiz kanallar üzerinden izleyebilmek için uydu frekanslarını girmeniz gerekiyor. Peki uydu ayarlaması ve frekans değişikliğini nasıl yapacaksınız. İşte adım adım uydu frekansı ayarlama;

Birinci adım: Uydu alıcınızın “Kurulum” menüsüne giriş yapın. Cihaz menülerinize bağlı olarak “Manuel Kurulum”u veya “Manuel Kanal Arama”yı seçiniz.

İkinci adım : Açılan ekranda yukarıda verdiğimiz frekans bilgilerinin girişini yaparak AZ TV veya SKy Sport 5 kanallarını mevcut kanal listenize ekleyin. Kanallar cihazınıza bağlı olarak kanal listenizin sonuna eklenebilir.

SKY SPORT 5 UYDU FREKANSI

Uydu Adı: Astra 1M
Frekansı:12.304
Sembol:27500
Fec :9/10
Polarizasyon: (V) Dikey

Galatasaray Lazio maçı saat 22.05'de başlayacak. Galatasaray Lazio maçını Tivibu Spor kanalı yayınlayacak. Ancak Tivibu Spor şifreli olduğu için maçı ancak yabancı kanallardan şifresiz olarak izleyebileceksiniz.

GALATASARAY LAZİO MAÇI ŞİFRESİZ KANALLARI

Galatasaray Lazio maçı saat 22.05'de başlayacak. Galatasaray Lazio maçını İdman ve AZ TV dışında uydunuzda yer alan farklı yabancı kanallardan da izleyebilirsiniz. Galatasaray lazio maçını şifresiz yayınlayan kanallar listesinde 5 Plus, Sky Spor, Bein Sports, Dolce Sports gibi kanallar yer alıyor. İşte Lazio Galatasaray maçını canlı olarak şifresiz veren kanalların listesi;

GALATASARAY LAZİO MAÇI BİLGİLERİ

MAÇ: Galatasaray Lazio

SAAT: 22.05

STAT: Türk Telekom Arena Stadı

HAKEMLER: Michael Oliver, Stuart Burt, Gary Beswick

Türk Telekom Arena'da 22.05'te başlayacak Galatasaray-Lazio

GALATASARAL LAZİO MAÇI RÖVANŞI NE ZAMAN?

Lazio-Galatasaray rövanş karşılaşması ise 25 Şubat Perşembe akşamı 20'de Roma Olimpiyat Stadı'nda oynanacak. Bu mücadeyi futbolseverler TRT 1'den canlı izleyebilecek.

GALATASARAY İTALYAN TAKIMLARI İLE MAÇLARI

Galatasaray, İtalyan takımlarıyla Avrupa Kupaları'nda daha önce 22 kez karşılaştı. Bu maçların 7'sinden galibiyetle ayrılan sarı kırmızılılar, 7'sinden de mağlup ayrıldı. Galatasaray, İtalyan ekipleriyle 8 kez de berabere kaldı.

GALATASARAY'IN KARNESİ

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon hayal kırıklığı yarattı. C Grubu'nda Atletico Madrid, Benfica ve Astana ile eşleşen temsilcimiz, "Devler Ligi"nde üst tura çıkamadı. Temsilcimiz, oynadığı maçlarda 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı. 5 puan ile grupta Astana'nın önünde 3. sıraya tutunan Galatasaray, Avrupa'da yoluna "Kupa 2"de devam etme hakkı kazandı.

LAZİO'NUN DURUMU NE?

UEFA Avrupa Ligi G Grubu'nu Saint-Etienne, Dnipro ve Rosenborg'un önünde birinci sırada tamamlayan Lazio, ise namağlup olarak son 32 turuna kaldı. İtalyan ekibi, G Grubu'nda 4 galibiyet, 2 beraberlik alıp 14 puan topladı.