BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,87
ALTIN 2.440,71
HABER /  GÜNCEL

İçeride kalan var mı ?

İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok, Zeytinburnu’nda meydana gelen patlamanın gaz sıkışmasından olabileceğini belirterek, “Umarım enkaz a...

Abone ol

İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok, Zeytinburnu’nda meydana gelen patlamanın gaz sıkışmasından olabileceğini belirterek, “Umarım enkaz altında şahıs olma durumu yoktur” dedi.
İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok, Zeytinburnu’nda bir binanın giriş katında meydana gelen patlamaya ilişkin açıklama yaptı. Patlamanın gaz sıkışmasından olabileceğini söyleyen Altınok, “Gaz sıkışması olduğunu tahmin ediyor arkadaşlar. Böyle patlamalar zaman zaman oluyor. Gaz sıkışması güçlü bir patlama. Hızlı bir şekilde itfaiye ekipleri çalışıyor” dedi.
Enkaz altında kalan olup olmadığını bilmediklerini belirten Altınok, “Umarım enkaz altında şahıs olma durumu yoktur. İlk aşamada baktığımızda böyle bir iddia yok, yalnız çalışmalar dikkatli bir şekilde devam ediyor. Burada pastahane var, poşet imalathanesi var. Bunun için o anda içeriye giriş çıkışlarda net bir sayı alamıyoruz” şeklinde konuştu.
(İHA)