BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,93
ALTIN 2.434,74
HABER /  GÜNCEL

Vederson imzaladı

Spor Toto Süper Lig takımlarından Mersin İdmanyurdu, geçen sezon Antalyaspor’da forma giyen Gökçek Vederson ile 2 yıllık sözleşme imza...

Abone ol

Spor Toto Süper Lig takımlarından Mersin İdmanyurdu, geçen sezon Antalyaspor’da forma giyen Gökçek Vederson ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.
Mersin HiltonSa Oteli’ndeki imza töreninde konuşan kulüp başkanı Ali Kahramanlı, yeni sezonda iç ve dış transferleri yüzde 90 nispetinde tamamladıklarını söyledi. 3-4 oyuncu transferi daha düşündüklerini dile getiren Kahramanlı, bunu da en kısa sürede tamamlamayı hedeflediklerini belirtti. Bu yıl Mersin İdmanyurdu forması giyecek olan Vederson’un deneyimli, karakterli, düzgün, işini iyi yapan bir oyuncu olduğunu kaydeden Kahramanlı, "Daha önce de Fenerbahçe’de, Bursaspor’da ve Antalyaspor’da forma giymişti. İnşallah bundan sonra Mersin İdmanyurdu forması ile başarılı olacağına inanıyoruz. Deneyimli ve yürekli bir arkadaşımız" dedi.
Bugüne kadar yaptıkları transferlerin hepsinin bir birinden değerli oyunculardan oluştuğunu ve iyi bir kadro oluşturmaya çalıştıklarını ifade eden Kahramanlı, "Hiç kimsenin şüphesi olmasın. Biz geldiğimiz günden bu yana elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık, bundan sonra da çalışacağız" diye konuştu.

KAMP PROGRAMI YARIN BAŞLIYOR
Kahramanlı, 2014-2015 sezon hazırlıkları için kamp programın yarın başlayacağını da belirterek şöyle devam etti:
"Birinci etap kampımızı Bolu Gerede’de yapacağız. 15 gün sürecek. Sonrasında Viyana’ya gideceğiz ve son kampımızı orada yapıp döneceğiz. Biz Mersin’e yakışan bir kadro oluşturmaya çalışıyoruz. Başında deneyimli, işi bilen Rıza Çalımbay hocamız var. Her zaman hedefi olan bir takımız. Bundan sonra da olacak. Kimsenin kuşkusu olmasın Mersin İdmanyurdu bundan sonra kalıcı olacak ve hedefi olan bir takım. Bundan sonraki hedeflerimizin arasında ilk olarak tesisleşmek olacaktır. Alt yapılarımızı oluşturup, bundan sonra Mersin İdmanyurdu’nun kurumsallaşmasını sağlayacağız. Çok güzel bir kadro kurduk. Bu kadro ile birlikte neden Avrupa kupaları olmasın diyoruz. Biz inşallah Avrupa kupalarını da Mersin’e getireceğiz."
Gökçek Vederson ise Mersin İdmanyurdu’na geldiği için başta kulüp başkanı Kahramanlı olmak üzere herkese teşekkür ettiğini belirterek, "Mersin İdmanyurdu’na başarılı olmak için geldim. İnşallah mutlu olacağım" dedi.
Vederson, konuşmaların ardından kendisini 2 yıllığına kırmızı-lacivertli renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.
(İHA)