BIST 10.053
DOLAR 32,38
EURO 34,70
ALTIN 2.402,01
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

İç çamaşırı cebi ile eroin kuryeliği

Adana'da uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonda biri kadın 3 kişi yakalandı.

Abone ol

Gözaltına alınan zanlıların birinin iç çamaşırına özel olarak yaptırdığı cepte 28 paket eroin ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, bir ihbarı değerlendiren Adana Emniyet müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri, uyuşturucu satıcılarına yönelik takip başlattı. Ekipler, Arzu D.'ye ait 01 AEV 18 plakalı otomobili, Yeni Baraj Mahallesi Ömer Sabancı Bulvarı Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi önünde durdurarak arama yaptı. Yakalanınca taşkınlık çıkaran Ferhat G. (29), kardeşi Serhat G. (22) ve kurye Arzu D. (39), uyuşturucu madde sattıkları iddiasıyla
gözaltına alındı.

Araçta ve zanlıların üzerinde yapılan aramada, Serhat G.'nin giydiği iç çamaşırına özel olarak yapılmış cepte satışa hazır 28 paket eroin bulundu.

Telefonda, "Seni çok özledim" diyerek sipariş isteyen müşterilerine aracıyla servis yaptığı ileri sürülen "Alev" takma adlı Arzu D.'nin bu işe karşılık 5-10 lira arasında komisyon ve bir içimlik eroin aldığı ortaya çıktı. Zanlılardan Ferhat G. ile ilişkisi olduğu belirlenen genç kadının, cezaevinde bulunan bir fuhuş çetesi tarafından yönlendirildiği de öğrenildi.


Emniyetteki sorguları tamamlanan zanlılar, "uyuşturucu ticareti yapmak" suçundan adliyeye sevk edildi.