BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MAGAZİN

İbrahim Tatlıses'ten şaşırtan istek!

Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı 2-1 yendiği maçın ardından İbrahim Tatlıses'in isteği herkesi şaşırttı.İşte onun isteği..

Abone ol

İbrahim Tatlıses sarı-lacivertli tespihle fotoğraf çektirip Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a gönderdi.

Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı 2-1 yendiği maçın ardından İbrahim Tatlıses'in isteği herkesi şaşırttı.

gecce.com isimliinternet sitesinde yer alan habere göre, Tatlıses yoğun bakıma sarı-lacivert renklerinde tesbih istedi.

Fatih Bucak'ın karavanından getirilen tesbihle fotoğraf çektiren İbrahim Tatlıses fotoğrafı ise telefonundan Başbakan'a gönderdi. İbo'nun gönderdiği fotoğraflı mesajda "En büyük Fener..." diye yazdığı iddia edildi. Daha önce de Tatlıses'in yoğun bakım odasında yatağı yumrukladığı, Derya Tuna'nın burnunu sıktığı ve doktoruna da, "Sen kral adamsın" dediği iddia edilmişti.

İŞTE TATLISES'İN ERDOĞAN'A MESAJI

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, uğradığı silahlı saldırı sonucu yoğun bakıma alınan sanatçı İbrahim Tatlıses'in saldırıdan bir gün önce kendisine bir mesaj gönderdiğini söyledi.

Erdoğan, Tatlıses'in saldırıdan bir gün önce kendisen gönderdiği mesajın içeğini açıkladı.

"Tatlıses olaydan bir gün önce bana mesaj atmıştı" diyen Erdoğan, "Ben doktorlarımızdan, hastanemizden bilgileri alıyorum. Doktorlarımız ellerinden geleni yaptılar. Dün ve bugün açıklama yapılıyor. İlginç olan şey ise bir gün önce bana bir mesaj geçmişti. Henüz o mesajın üzerinde değerlendirme yapma fırsatı bulamadan böyle bir saldırı oldu. Kendisi bana 'Partinizden aday olayım ya da olmayayım önemli değil, ben ve etrafımdaki dostlarım sizin delikanlı tarafınızı seviyoruz. Başarılarınız daim olsun İbrahim Tatlıses.' diye yazdı. Ben Allah'tan kendisine şifa diliyorum. Güvenlik güçlerimiz şu anda sıkıştırmış durumdalar. Bir kaç gün içerisinde inşallah bir netice alınacaktır."