BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Tolga'nın sevinç gözyaşları

Kasımpaşa maçında sakatlanan kaleci Onur’un yerine dün eldiven giyen Tolga Zengin, maçın bitiminin ardından gözyaşlarını tutamadı.

Abone ol

Trabzon’un file bekçisi, maç bitimi ağladı. Kendisine yakışmayan bir gol yediğini söyleyen Tolga, ağrılarından ve son dakika gelen golün sevincinden gözyaşı döktü

26 haftalık bir aranın ardından ligde kaleyle buluşan Tolga, Gençlerbirliği’nin golcüsü Mustafa Pektemek ile ciddi bir çarpışma yaşadı. Bordo-mavili kaleci, 90’da gelen golden sonra ağlamasını, bu çarpışmadan kaynaklanan ağrılarına ve son derece kritik bir dönemde gelen golün sevincine bağladı. Tolga, “Mustafa’yı hastaneye kaldırmışlar. Ona da geçmiş olsun diyorum. Çarpışma anında hafızam bir süreliğine gitti geldi” dedi.

Karşılaşmanın ilk yarısında uzaktan yediği golü de değerlendiren deneyimli kaleci, “Golde uzaktan atılan şutta top döndü. Bana yakışmayan bir gol yedim. Açıkçası normalde yemeyeceğim bir goldü” diye konuştu.


Öte yandan Onur’un ameliyat için Amerika’ya gideceği belirtildi. Ancak genç file bekçisinin vizesinin bulunmaması gidişini geciktirdi.