BIST 9.645
DOLAR 32,60
EURO 34,78
ALTIN 2.414,43
HABER /  MAGAZİN

İbrahim Tatlıses'ten kaset süprizi

Uğradığı silahlı saldırının ardından müzik dünyasından uzak kalan sanatçı İbrahim Tatlıses'ten kaset ve konser sürprizi geldi.

Abone ol

Sanatçı İbrahim Tatlıses, "Yarım ismini vereceğim kasetimi üç ay sonra piyasaya sunacağım, ilk konserimi de Erbil'de vereceğim" dedi.

Erbil Uluslararası Konut Fuarı'nın açılışı, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (İKBY) hükümet Sözcüsü Sefin Dizai, Erbil Valisi Nevzat Hadi ve sanatçı İbrahim Tatlıses tarafından yapıldı.

Tatlıses burada, Zaho’da inşa edeceği bin 628 konutluk projesinin tanıtımını da gerçekleştirdi.

İlk defa göğsünü gere gere bir projeye el attığını söyleyen Tatlıses, “Bugüne kadar yaptığım işleri, ağzıma bile almak istemiyorum. Çünkü resmen kullanıldım, aldatıldım. Yapılan projelerde imzam vardı ama kendim yoktum. Bir adam, sürekli beni kandırdı. Adam yalancının teki çıktı. Ben vurulduktan sonra sevenlerimi kullandı. Bana bir yardımı dokunmadı. Herkes o kişiyi tanıyor, kim olduğunu, ne olduğunu biliyor” diye konuştu.

“Irak halkından özür diliyorum” diyen Tatlıses, “Bundan sonraki projeler benimdir. Bu saatten sonra Irak halkı, en güzeline layıktır. Biz de en güzelini yapmaya çalışıyoruz. Bütün gayretim budur” ifadelerini kullandı.

"Kasetim üç ay sonra"

Tatlıses, ne zaman konser vereceğiyle ilgili soruya, “İlk konserimi Erbil’de vereceğim. Ama burada öyle geniş bir yer yok. Çünkü yüz binlerce insan gelecek. Devleti de zora sokarız. Koruma, güvenlik çok zor bir olay” cevabını verdi.

Uğradığı silahlı saldırıdan sonra hiç kaset yapmayan Tatlıses, üç ay sonra çıkacak "Yarım" isimli bir kasetin hazırlığı içinde olduğunu da söyledi.

6 ülkeden 48 inşaat firmasının katıldığı konut fuarı, 30 Haziran'a kadar devam edecek. Erbillilerin, fuara ilgisinin yoğun olduğu gözlendi.