BIST 10.259
DOLAR 32,37
EURO 34,80
ALTIN 2.392,75
HABER /  GÜNCEL

İbrahim Tatlıses ilk kez sahneye çıktı

Uğradığı silahlı saldırının ardından tedavisi devam eden İbrahim Tatlıses 13 ay sonra sahneye çıktı

Abone ol

2011 Karayolu Yolcu Taşımacılığı Başarı Ödülleri töreninde En Başarılı Sanatçı ödülünü İbrahim Tatlıses aldı. Tatlıses sahneye bastonla çıktı

Türkiye Otobüsçüler Federasyonu'nun "Yılın En Başarılı Sanatçısı" ödülünü almak için 13 ay sonra ilk kez sahneye çıkan İbrahim Tatlıses "Bu değnekleri en kısa zamanda atacağım" dedi.

Türkiye Otobüsçüler Federasyonu (TOFED) 2011 Karayolu Yolcu Taşımacılığı Başarı Ödülleri, önceki akşam İstanbul'daki WOW Otel'de düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Gecenin en büyük sürprizi, İbrahim Tatlıses'in "Yılın En Başarılı Sanatçısı" ödülünü almaya gelmesi oldu.

Koltuk değnekleri ile sahneye çıkan Tatlıses, ödül aldığı için çok mutlu olduğunu dile getirdi. Kendisine gösterilen sevgi için "13 ay 5 gün sonra bu kadar kalabalık karşısına çıkıyorum. Allah kimseyi bu duruma düşürmesin. Hatta beni bu hale getirenleri de düşürmesin. Benim zor günlerimde hep yanımda olan bir an olsun yalnız bırakmayan Talip Öztürk'ü kıramadığım için buraya geldim" dedi. Tedavisinin iyi gittiğini dile getiren Tatlıses "Bu değnekleri de en kısa zamanda atacağım dualarınıza teşekkür ediyorum" diye konuştu.

NEDEN OTOBÜSÇÜLÜĞÜ BIRAKTIĞINI ANLATTI

Otobüsçülük yaptım Bir dönem otobüs firması olduğunu dile getiren Tatlıses sözlerini şöyle sürdürdü:

"Otobüsçülüğü niye bıraktım biliyor musunuz? Bir gün otobüslerimizden biri Adana yolunda giderken bir karı-koca yer değiştirip öne geçmek istiyorlar. Kendi koltuklarını bırakıp en öne doğru geliyorlar ve 3 km. sonra kaza oluyor ve ölüyorlar. Kimse ne oldum demesin ne olacağım desin. Ben de nasıldım bak ne elim var ne ayağım var. Ama yüreğim var." Kendisini takip eden gazetecileri de unutmayan Tatlıses "Gazeteci arkadaşlara teşekkür ediyorum. 13 ay peşimi bırakmadılar. Allah herkesten razı olsun. Beni sahnede şarkı söylerken ve oynarken çekmenizi istiyorum" dedi.

Ödül töreninde Cemal Ulusoy adına verilen onur ödülünü alan Alican Ulusoy, "Bu ödülü aldığım için çok mutluyum. Herkese çok teşekür ediyorum" dedi.