BIST 9.800
DOLAR 32,58
EURO 35,05
ALTIN 2.458,84
HABER /  MAGAZİN

İbrahim Erkal öldü mü iyi haberler yok yeni açıklama

İbrahim Erkal'ın son durumu nasıl? Ünlü sanatçı İbrahim Erkal hakkında öldüğü yönünde haberler çıkınca yeni açıklama geldi. Eşi Filiz Akgün başında nöbet tutarken gelen haberler de pek iyi değil.

Abone ol

Ünlü sanatçı İbrahim Erkal tedavi gördüğü Liv Hospital Hastanesi'nden Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne geçirildi ve tedavisi orada sürüyor. Bilinci kapalı olan İbrahim Erkal derin koma durumunda.

Sevenleri İbrahim Erkal'ın iyileşmesi için dualar ederken, ünlü sanatçı hakkında sık sık 'öldüğü' yönünde söylentiler yayılıyor. Son olarak Erkal'ın beyin ölümünün gerçekleştiği iddiaları ortaya atıldı.

SİTEM EDİYORSUNUZ AMA...
İbrahim Erkal'ın facebook hesabı üzerinden açıklama yapan basın merkezi ise sanatçının durumunda bir değişiklik olmadığını duyurdu. Yoğun bakımda tedavinin devam ettiği belirtilen açıklamada, 'tedavinin detaylarını' isteyen takipçilerine şu mesaj verildi;

"Sanatçımız İbrahim Erkal'ın sağlık durumunda değişiklik yoktur. Yoğun bakımda tedavisi devam etmektedir. Yapılacak olan tetkik ve tedavi ile detaylı bilgi daha sonra sizlerle paylaşılacaktır. Gerekli bilgi paylaşımı yapılmadığı için sitemde buluyorsunuz ama bizlerde sizler gibi gelecek iyi haberleri almıya bekliyoruz. Sabrınız için teşekkür ederiz. Bu dönemde sizlerden ricamız dualarınızı eksik etmemeniz".

İbrahim Erkal'a ne oldu?
İbrahim Erkal 12 Nisan'da evinin garajında gece yarısı beyin kanaması geçirmişti. Hastaneye kaldırılan İbrahim Erkal, Liv hospital'da beyin ameliyatı geçirmişti. Doktorlar 'ameliyatın' çare olmayacağını söylemişler ancak eşi Filiz Akgün yapılmasını istemişti. Ameliyat sonrasında da İbrahim Erkal'ın durumunda bir değişiklik olmadı. Ailesi İbrahim Erkal'ı özel hastane olan Liv Hopsital'dan devlet hastanesi olan Ümraniye Eğitim ve Araştırma hastanesine naklettirdi. İbrahim Erkal'ın tedavisi burada yapılıyor.